LUCIEN LEFEBVRE

Contactgegevens LUCIEN LEFEBVRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN LEFEBVRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN LEFEBVRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEIESTRAAT 73; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56719996 (+32-56719996) 56719996 (+32-56719996)

Fax (fax): +32 (12) 997-86-83 +32 (12) 997-86-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN LEFEBVRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN LEFEBVRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN LEFEBVRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN LEFEBVRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN LEFEBVRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN LEFEBVRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN LEFEBVRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN LEFEBVRE
Products information LUCIEN LEFEBVRE

BTW identificatienummer (tax): BE08871978759
Ondernemingsnummer: 5019897460
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LUCIEN LEFEBVRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN LEFEBVRE
(Get full report from official database of BE for LUCIEN LEFEBVRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN LEFEBVRE
Addition kinds of activities for LUCIEN LEFEBVRE

393104. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
22840000. Draadmolens | Thread mills
39490211. Speren en spiesguns, vissen | Spears and spearguns, fishing

Werken bij LUCIEN LEFEBVRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN LEFEBVRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN LEFEBVRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN LEFEBVRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

 • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

 • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

 • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

 • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Bekister (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

 • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

  Type: Vaste Job

  VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

 • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

  Type: Vaste Job

  Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

 • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

 • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van LUCIEN LEFEBVRE in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN LEFEBVRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN LEFEBVRE. Laat een reactie achter voor LUCIEN LEFEBVRE. LUCIEN LEFEBVRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN LEFEBVRE. Leave a respond for LUCIEN LEFEBVRE. LUCIEN LEFEBVRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN LEFEBVRE op de google maps. Adres en contacten LUCIEN LEFEBVRE
Location of LUCIEN LEFEBVRE on the google maps. Address and contacts of LUCIEN LEFEBVRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN LEFEBVRE LUCIEN LEFEBVRE: Newport Bay | VABO | TREND-RENT | MARC MERTENS | Den Heerd

Other related companies as LUCIEN LEFEBVRE: Newport Bay | VABO | TREND-RENT | MARC MERTENS | Den Heerd

LUCIEN LEFEBVRE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN LEFEBVRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871978759. Het bedrijf LUCIEN LEFEBVRE bevindt zich op het adres: LEIESTRAAT 73; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 240,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUCIEN LEFEBVRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN LEFEBVRE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN LEFEBVRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN LEFEBVRE, openstaande posities, locatie van LUCIEN LEFEBVRE op de kaart.

LUCIEN LEFEBVRE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN LEFEBVRE, company assigned to the tax number BE08871978759. The company LUCIEN LEFEBVRE is located at the address: LEIESTRAAT 73; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 240,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUCIEN LEFEBVRE were not found.
The main activity of LUCIEN LEFEBVRE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN LEFEBVRE is not available. You also can look at reviews of LUCIEN LEFEBVRE, open positions, location of LUCIEN LEFEBVRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN LEFEBVRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN LEFEBVRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN LEFEBVRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN LEFEBVRE, employees, financial statistics.