LUC VERHAEREN

Contactgegevens LUC VERHAEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VERHAEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VERHAEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARENBERG 60; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22413008 (+32-22413008) 22413008 (+32-22413008)

Fax (fax): +32 (82) 375-42-23 +32 (82) 375-42-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VERHAEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VERHAEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VERHAEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VERHAEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VERHAEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VERHAEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VERHAEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VERHAEREN
Products information LUC VERHAEREN

BTW identificatienummer (tax): BE06351165771
Ondernemingsnummer: 9308410644
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LUC VERHAEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VERHAEREN
(Get full report from official database of BE for LUC VERHAEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VERHAEREN
Addition kinds of activities for LUC VERHAEREN

214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
23539905. Hoeden, afgewerkt: vrouwen, missen 'en kinderen | Hats, trimmed: women's, misses', and children's
28510200. Lakken, lakken, emaljes en andere coatings | Lacquers, varnishes, enamels, and other coatings
34439908. Ladle bails | Ladle bails
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial
36690000. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
37159905. Aanhangwagens | Trailer bodies

Werken bij LUC VERHAEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VERHAEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VERHAEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VERHAEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

 • Web developer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

 • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

 • Operator Productie (VLETEREN)

  Regio: VLETEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

 • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

 • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Flexijob horecamedewerker (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SAUNATE

  Type: Flexijob

  Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van LUC VERHAEREN in sociale netwerken
Look for responds of LUC VERHAEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VERHAEREN. Laat een reactie achter voor LUC VERHAEREN. LUC VERHAEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VERHAEREN. Leave a respond for LUC VERHAEREN. LUC VERHAEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VERHAEREN op de google maps. Adres en contacten LUC VERHAEREN
Location of LUC VERHAEREN on the google maps. Address and contacts of LUC VERHAEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VERHAEREN LUC VERHAEREN: STUDIO FIVE | Tourneur Descy | OLIVIER DACHKIN | VN-PRODUCTIONS | DECOGYP

Other related companies as LUC VERHAEREN: STUDIO FIVE | Tourneur Descy | OLIVIER DACHKIN | VN-PRODUCTIONS | DECOGYP

LUC VERHAEREN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VERHAEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06351165771. Het bedrijf LUC VERHAEREN bevindt zich op het adres: HARENBERG 60; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC VERHAEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VERHAEREN is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VERHAEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VERHAEREN, openstaande posities, locatie van LUC VERHAEREN op de kaart.

LUC VERHAEREN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VERHAEREN, company assigned to the tax number BE06351165771. The company LUC VERHAEREN is located at the address: HARENBERG 60; 1130; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC VERHAEREN were not found.
The main activity of LUC VERHAEREN is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VERHAEREN is not available. You also can look at reviews of LUC VERHAEREN, open positions, location of LUC VERHAEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VERHAEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VERHAEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VERHAEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VERHAEREN, employees, financial statistics.