LUC VANCAUWENBERGHE

Contactgegevens LUC VANCAUWENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VANCAUWENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VANCAUWENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALLةE DES PEUPLIERS 17; 7320; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69575616 (+32-69575616) 69575616 (+32-69575616)

Fax (fax): +32 (71) 221-47-82 +32 (71) 221-47-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VANCAUWENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VANCAUWENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VANCAUWENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VANCAUWENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VANCAUWENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VANCAUWENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VANCAUWENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VANCAUWENBERGHE
Products information LUC VANCAUWENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07908752441
Ondernemingsnummer: 1038726806
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LUC VANCAUWENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VANCAUWENBERGHE
(Get full report from official database of BE for LUC VANCAUWENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VANCAUWENBERGHE
Addition kinds of activities for LUC VANCAUWENBERGHE

279602. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
20150303. Eieren, verwerkt: ingeblikt | Eggs, processed: canned
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
20910300. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment

Werken bij LUC VANCAUWENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VANCAUWENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VANCAUWENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VANCAUWENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

 • Werkvoorbereider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

 • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

 • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

 • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

 • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van LUC VANCAUWENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of LUC VANCAUWENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VANCAUWENBERGHE. Laat een reactie achter voor LUC VANCAUWENBERGHE. LUC VANCAUWENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VANCAUWENBERGHE. Leave a respond for LUC VANCAUWENBERGHE. LUC VANCAUWENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VANCAUWENBERGHE op de google maps. Adres en contacten LUC VANCAUWENBERGHE
Location of LUC VANCAUWENBERGHE on the google maps. Address and contacts of LUC VANCAUWENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VANCAUWENBERGHE LUC VANCAUWENBERGHE: Sablon Distribution S.A. | SUPERETTE GEERTS II | DIENST OPVANGGEZINNEN | KEMPENEERS GARDEN DECOR | NOEL D'HEER

Other related companies as LUC VANCAUWENBERGHE: Sablon Distribution S.A. | SUPERETTE GEERTS II | DIENST OPVANGGEZINNEN | KEMPENEERS GARDEN DECOR | NOEL D'HEER

LUC VANCAUWENBERGHE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VANCAUWENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07908752441. Het bedrijf LUC VANCAUWENBERGHE bevindt zich op het adres: ALLةE DES PEUPLIERS 17; 7320; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC VANCAUWENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VANCAUWENBERGHE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VANCAUWENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VANCAUWENBERGHE, openstaande posities, locatie van LUC VANCAUWENBERGHE op de kaart.

LUC VANCAUWENBERGHE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VANCAUWENBERGHE, company assigned to the tax number BE07908752441. The company LUC VANCAUWENBERGHE is located at the address: ALLةE DES PEUPLIERS 17; 7320; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC VANCAUWENBERGHE were not found.
The main activity of LUC VANCAUWENBERGHE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VANCAUWENBERGHE is not available. You also can look at reviews of LUC VANCAUWENBERGHE, open positions, location of LUC VANCAUWENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VANCAUWENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VANCAUWENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VANCAUWENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VANCAUWENBERGHE, employees, financial statistics.