LUC VAN SLYCKEN

Contactgegevens LUC VAN SLYCKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN SLYCKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN SLYCKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMIEL WAUTERSSTRAAT 1; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37713109 (+32-37713109) 37713109 (+32-37713109)

Fax (fax): +32 (83) 473-17-58 +32 (83) 473-17-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN SLYCKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN SLYCKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN SLYCKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN SLYCKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN SLYCKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN SLYCKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN SLYCKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN SLYCKEN
Products information LUC VAN SLYCKEN

BTW identificatienummer (tax): BE03185180664
Ondernemingsnummer: 5879852294
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LUC VAN SLYCKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN SLYCKEN
(Get full report from official database of BE for LUC VAN SLYCKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN SLYCKEN
Addition kinds of activities for LUC VAN SLYCKEN

679901. Commodity investeerders | Commodity investors
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij LUC VAN SLYCKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN SLYCKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN SLYCKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN SLYCKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

 • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

 • Procesoperator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

 • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Body2Win

  Type: Studentenjob

  JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

 • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

 • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van LUC VAN SLYCKEN in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN SLYCKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN SLYCKEN. Laat een reactie achter voor LUC VAN SLYCKEN. LUC VAN SLYCKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN SLYCKEN. Leave a respond for LUC VAN SLYCKEN. LUC VAN SLYCKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN SLYCKEN op de google maps. Adres en contacten LUC VAN SLYCKEN
Location of LUC VAN SLYCKEN on the google maps. Address and contacts of LUC VAN SLYCKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN SLYCKEN LUC VAN SLYCKEN: De Ballon NV | POELERIE DU MARTINET | Mediavision | N.T.S. | K.G. PEINTURE

Other related companies as LUC VAN SLYCKEN: De Ballon NV | POELERIE DU MARTINET | Mediavision | N.T.S. | K.G. PEINTURE

LUC VAN SLYCKEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN SLYCKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03185180664. Het bedrijf LUC VAN SLYCKEN bevindt zich op het adres: KAMIEL WAUTERSSTRAAT 1; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC VAN SLYCKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VAN SLYCKEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN SLYCKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN SLYCKEN, openstaande posities, locatie van LUC VAN SLYCKEN op de kaart.

LUC VAN SLYCKEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN SLYCKEN, company assigned to the tax number BE03185180664. The company LUC VAN SLYCKEN is located at the address: KAMIEL WAUTERSSTRAAT 1; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC VAN SLYCKEN were not found.
The main activity of LUC VAN SLYCKEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN SLYCKEN is not available. You also can look at reviews of LUC VAN SLYCKEN, open positions, location of LUC VAN SLYCKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN SLYCKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN SLYCKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN SLYCKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN SLYCKEN, employees, financial statistics.