LUC VAN DER EECKEN

Contactgegevens LUC VAN DER EECKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN DER EECKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN DER EECKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PENNESTRAAT 17; 9451; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53832105 (+32-53832105) 53832105 (+32-53832105)

Fax (fax): +32 (53) 634-38-93 +32 (53) 634-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN DER EECKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN DER EECKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN DER EECKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN DER EECKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN DER EECKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN DER EECKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN DER EECKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN DER EECKEN
Products information LUC VAN DER EECKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LUC VAN DER EECKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN DER EECKEN
(Get full report from official database of BE for LUC VAN DER EECKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN DER EECKEN
Addition kinds of activities for LUC VAN DER EECKEN

24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
24480301. Skids, wood | Skids, wood
26110201. Rayon pulp | Rayon pulp
35230502. Gronden maaimachine | Grounds mowing equipment
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing

Werken bij LUC VAN DER EECKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN DER EECKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN DER EECKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN DER EECKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

 • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

 • LOODGIETER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

 • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

 • Metaalarbeider (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

 • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: NOOZ

  Type: Vaste Job

  Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

 • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IEZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

 • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RAIL SERVICE NET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van LUC VAN DER EECKEN in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN DER EECKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN DER EECKEN. Laat een reactie achter voor LUC VAN DER EECKEN. LUC VAN DER EECKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN DER EECKEN. Leave a respond for LUC VAN DER EECKEN. LUC VAN DER EECKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN DER EECKEN op de google maps. Adres en contacten LUC VAN DER EECKEN
Location of LUC VAN DER EECKEN on the google maps. Address and contacts of LUC VAN DER EECKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN DER EECKEN LUC VAN DER EECKEN: Wiman BVBA | PAUL SIERENS | L. GODFIRNON | Codasy | Damit P

Other related companies as LUC VAN DER EECKEN: Wiman BVBA | PAUL SIERENS | L. GODFIRNON | Codasy | Damit P

LUC VAN DER EECKEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN DER EECKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf LUC VAN DER EECKEN bevindt zich op het adres: PENNESTRAAT 17; 9451; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC VAN DER EECKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC VAN DER EECKEN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN DER EECKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN DER EECKEN, openstaande posities, locatie van LUC VAN DER EECKEN op de kaart.

LUC VAN DER EECKEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN DER EECKEN, company assigned to the tax number BE06319580078. The company LUC VAN DER EECKEN is located at the address: PENNESTRAAT 17; 9451; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC VAN DER EECKEN were not found.
The main activity of LUC VAN DER EECKEN is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN DER EECKEN is not available. You also can look at reviews of LUC VAN DER EECKEN, open positions, location of LUC VAN DER EECKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN DER EECKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN DER EECKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN DER EECKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN DER EECKEN, employees, financial statistics.