LUC UYTTENDAELE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LUC UYTTENDAELE
Private companiesWater Transportation • LUC UYTTENDAELE

Contactgegevens LUC UYTTENDAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC UYTTENDAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC UYTTENDAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PINTESTRAAT 52; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92822463 (+32-92822463) 92822463 (+32-92822463)

Fax (fax): +32 (71) 235-32-55 +32 (71) 235-32-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC UYTTENDAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC UYTTENDAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC UYTTENDAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC UYTTENDAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC UYTTENDAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC UYTTENDAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC UYTTENDAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC UYTTENDAELE
Products information LUC UYTTENDAELE

BTW identificatienummer (tax): BE05191284179
Ondernemingsnummer: 7683807373
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LUC UYTTENDAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC UYTTENDAELE
(Get full report from official database of BE for LUC UYTTENDAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC UYTTENDAELE
Addition kinds of activities for LUC UYTTENDAELE

362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
20260208. Yoghurt | Yogurt
27410103. Posters: uitgeverij en drukwerk | Posters: publishing and printing
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec

Werken bij LUC UYTTENDAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC UYTTENDAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC UYTTENDAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC UYTTENDAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: t-interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

 • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

 • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: De Speelvogels

  Type: Studentenjob

  Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

 • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

 • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ST VINCENTIUS

  Type: Studentenjob

  Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

 • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Vaste Job

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

 • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

 • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

Zoek naar antwoorden van LUC UYTTENDAELE in sociale netwerken
Look for responds of LUC UYTTENDAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC UYTTENDAELE. Laat een reactie achter voor LUC UYTTENDAELE. LUC UYTTENDAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC UYTTENDAELE. Leave a respond for LUC UYTTENDAELE. LUC UYTTENDAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC UYTTENDAELE op de google maps. Adres en contacten LUC UYTTENDAELE
Location of LUC UYTTENDAELE on the google maps. Address and contacts of LUC UYTTENDAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC UYTTENDAELE LUC UYTTENDAELE: NEW DOG | Docquier Marc | AXIAL | Press Center | VANDENSCHRICK V

Other related companies as LUC UYTTENDAELE: NEW DOG | Docquier Marc | AXIAL | Press Center | VANDENSCHRICK V

LUC UYTTENDAELE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC UYTTENDAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191284179. Het bedrijf LUC UYTTENDAELE bevindt zich op het adres: PINTESTRAAT 52; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC UYTTENDAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC UYTTENDAELE is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC UYTTENDAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC UYTTENDAELE, openstaande posities, locatie van LUC UYTTENDAELE op de kaart.

LUC UYTTENDAELE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC UYTTENDAELE, company assigned to the tax number BE05191284179. The company LUC UYTTENDAELE is located at the address: PINTESTRAAT 52; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC UYTTENDAELE were not found.
The main activity of LUC UYTTENDAELE is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC UYTTENDAELE is not available. You also can look at reviews of LUC UYTTENDAELE, open positions, location of LUC UYTTENDAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC UYTTENDAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC UYTTENDAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC UYTTENDAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC UYTTENDAELE, employees, financial statistics.