LUC STOKBROEKX

Contactgegevens LUC STOKBROEKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC STOKBROEKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC STOKBROEKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WURFELDERWEG 50; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89564184 (+32-89564184) 89564184 (+32-89564184)

Fax (fax): +32 (15) 270-91-10 +32 (15) 270-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC STOKBROEKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC STOKBROEKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC STOKBROEKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC STOKBROEKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC STOKBROEKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC STOKBROEKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC STOKBROEKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC STOKBROEKX
Products information LUC STOKBROEKX

BTW identificatienummer (tax): BE04901245117
Ondernemingsnummer: 7639862060
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LUC STOKBROEKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC STOKBROEKX
(Get full report from official database of BE for LUC STOKBROEKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC STOKBROEKX
Addition kinds of activities for LUC STOKBROEKX

289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
358600. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
26790500. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
35599934. Tabaksproducten machines | Tobacco products machinery
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
48999906. Televisie antenne constructie en verhuur | Television antenna construction and rental

Werken bij LUC STOKBROEKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC STOKBROEKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC STOKBROEKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC STOKBROEKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

 • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

 • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

 • Glassnijder (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Calculator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

 • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

  Type: Vaste Job

  Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

 • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: UFINITY

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Flexijob horecamedewerker (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SAUNATE

  Type: Flexijob

  Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van LUC STOKBROEKX in sociale netwerken
Look for responds of LUC STOKBROEKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC STOKBROEKX. Laat een reactie achter voor LUC STOKBROEKX. LUC STOKBROEKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC STOKBROEKX. Leave a respond for LUC STOKBROEKX. LUC STOKBROEKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC STOKBROEKX op de google maps. Adres en contacten LUC STOKBROEKX
Location of LUC STOKBROEKX on the google maps. Address and contacts of LUC STOKBROEKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC STOKBROEKX LUC STOKBROEKX: M.C. PLAN | Berlier Pascal | ETIENNE HERTSENS | JAN IMPENS | Joigneaux S

Other related companies as LUC STOKBROEKX: M.C. PLAN | Berlier Pascal | ETIENNE HERTSENS | JAN IMPENS | Joigneaux S

LUC STOKBROEKX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC STOKBROEKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04901245117. Het bedrijf LUC STOKBROEKX bevindt zich op het adres: WURFELDERWEG 50; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC STOKBROEKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC STOKBROEKX is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC STOKBROEKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC STOKBROEKX, openstaande posities, locatie van LUC STOKBROEKX op de kaart.

LUC STOKBROEKX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC STOKBROEKX, company assigned to the tax number BE04901245117. The company LUC STOKBROEKX is located at the address: WURFELDERWEG 50; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC STOKBROEKX were not found.
The main activity of LUC STOKBROEKX is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC STOKBROEKX is not available. You also can look at reviews of LUC STOKBROEKX, open positions, location of LUC STOKBROEKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC STOKBROEKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC STOKBROEKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC STOKBROEKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC STOKBROEKX, employees, financial statistics.