LUC SEGAERT

Contactgegevens LUC SEGAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC SEGAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC SEGAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLELAAN 21; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51204465 (+32-51204465) 51204465 (+32-51204465)

Fax (fax): +32 (53) 329-43-99 +32 (53) 329-43-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC SEGAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC SEGAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC SEGAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC SEGAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC SEGAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC SEGAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC SEGAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC SEGAERT
Products information LUC SEGAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02931121826
Ondernemingsnummer: 5040222167
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LUC SEGAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC SEGAERT
(Get full report from official database of BE for LUC SEGAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC SEGAERT
Addition kinds of activities for LUC SEGAERT

873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
38420404. Canes, orthopedisch | Canes, orthopedic
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
92210202. Marshals 'kantoor, politie | Marshals' office, police

Werken bij LUC SEGAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC SEGAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC SEGAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC SEGAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

  Regio: LEISELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

 • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

 • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

 • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • LASSERS gezocht! (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

 • Jobstudent stagehand (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

  Type: Vaste Job

  Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

 • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Werfreserve

  Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van LUC SEGAERT in sociale netwerken
Look for responds of LUC SEGAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC SEGAERT. Laat een reactie achter voor LUC SEGAERT. LUC SEGAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC SEGAERT. Leave a respond for LUC SEGAERT. LUC SEGAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC SEGAERT op de google maps. Adres en contacten LUC SEGAERT
Location of LUC SEGAERT on the google maps. Address and contacts of LUC SEGAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC SEGAERT LUC SEGAERT: BAKKERIJ MADONA | Yes Agencies | Car & Design SPRL | Van Caekenberghe-De Rycke | JOSEPH FALISE

Other related companies as LUC SEGAERT: BAKKERIJ MADONA | Yes Agencies | Car & Design SPRL | Van Caekenberghe-De Rycke | JOSEPH FALISE

LUC SEGAERT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC SEGAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931121826. Het bedrijf LUC SEGAERT bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLELAAN 21; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC SEGAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC SEGAERT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC SEGAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC SEGAERT, openstaande posities, locatie van LUC SEGAERT op de kaart.

LUC SEGAERT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC SEGAERT, company assigned to the tax number BE02931121826. The company LUC SEGAERT is located at the address: GUIDO GEZELLELAAN 21; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC SEGAERT were not found.
The main activity of LUC SEGAERT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC SEGAERT is not available. You also can look at reviews of LUC SEGAERT, open positions, location of LUC SEGAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC SEGAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC SEGAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC SEGAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC SEGAERT, employees, financial statistics.