Complot-Posterprints BVBA

Contactgegevens Complot-Posterprints BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Complot-Posterprints BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Complot-Posterprints BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rosmolenstraat 86; 8800; Roeselare (Oekene), België

Telefoon (phone): 051 22 56 86 (+32-051 22 56 86) 051 22 56 86 (+32-051 22 56 86)

Fax (fax): 051 22 85 65 (+32-051 22 85 65) 051 22 85 65 (+32-051 22 85 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Complot-Posterprints BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Complot-Posterprints BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Complot-Posterprints BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Complot-Posterprints BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Complot-Posterprints BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Complot-Posterprints BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Complot-Posterprints BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Complot-Posterprints BVBA
Products information Complot-Posterprints BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03086029052
Ondernemingsnummer: 6904602050
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Printing - General; Letters & lettering

Product categorie (product category): Posters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Complot-Posterprints BVBA
(Get full report from official database of BE for Complot-Posterprints BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Complot-Posterprints BVBA
Addition kinds of activities for Complot-Posterprints BVBA

348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
593201. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
823104. Bibliotheekdiensten | Library services
20230210. Verdampte wei | Evaporated whey
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
30690104. Fontein spuiten, rubber | Fountain syringes, rubber
51720100. gassen | Gases
73490205. Uitlaat of ventilator reinigen | Exhaust hood or fan cleaning

Werken bij Complot-Posterprints BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Complot-Posterprints BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Complot-Posterprints BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Complot-Posterprints BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

Zoek naar antwoorden van Complot-Posterprints BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Complot-Posterprints BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Complot-Posterprints BVBA. Laat een reactie achter voor Complot-Posterprints BVBA. Complot-Posterprints BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Complot-Posterprints BVBA. Leave a respond for Complot-Posterprints BVBA. Complot-Posterprints BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Complot-Posterprints BVBA op de google maps. Adres en contacten Complot-Posterprints BVBA
Location of Complot-Posterprints BVBA on the google maps. Address and contacts of Complot-Posterprints BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Complot-Posterprints BVBA Complot-Posterprints BVBA: Woelfle C | WESTVLAAMS ADVIESBURO BVBA VAN DAMME BVBA | Yvette | CARROSSERIE OSTYN | ROBERT TREFOIS

Other related companies as Complot-Posterprints BVBA: Woelfle C | WESTVLAAMS ADVIESBURO BVBA VAN DAMME BVBA | Yvette | CARROSSERIE OSTYN | ROBERT TREFOIS

Complot-Posterprints BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Complot-Posterprints BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03086029052. Het bedrijf Complot-Posterprints BVBA bevindt zich op het adres: Rosmolenstraat 86; 8800; Roeselare (Oekene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Posters. Lijst met producten zijn Printing - General; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van Complot-Posterprints BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Complot-Posterprints BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Complot-Posterprints BVBA, openstaande posities, locatie van Complot-Posterprints BVBA op de kaart.

Complot-Posterprints BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Complot-Posterprints BVBA, company assigned to the tax number BE03086029052. The company Complot-Posterprints BVBA is located at the address: Rosmolenstraat 86; 8800; Roeselare (Oekene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Posters. List of products are Printing - General; Letters & lettering.
The main activity of Complot-Posterprints BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Complot-Posterprints BVBA is not available. You also can look at reviews of Complot-Posterprints BVBA, open positions, location of Complot-Posterprints BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Complot-Posterprints BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Complot-Posterprints BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Complot-Posterprints BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Complot-Posterprints BVBA, employees, financial statistics.