LUC LAMBRICHT

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • LUC LAMBRICHT
Private companiesMetal Mining • LUC LAMBRICHT

Contactgegevens LUC LAMBRICHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC LAMBRICHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC LAMBRICHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOVRةES 10; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10688808 (+32-10688808) 10688808 (+32-10688808)

Fax (fax): +32 (13) 918-71-18 +32 (13) 918-71-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC LAMBRICHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC LAMBRICHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC LAMBRICHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC LAMBRICHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC LAMBRICHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC LAMBRICHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC LAMBRICHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC LAMBRICHT
Products information LUC LAMBRICHT

BTW identificatienummer (tax): BE04431579589
Ondernemingsnummer: 1125518798
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LUC LAMBRICHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC LAMBRICHT
(Get full report from official database of BE for LUC LAMBRICHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC LAMBRICHT
Addition kinds of activities for LUC LAMBRICHT

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
14790303. Zout (gemeenschappelijke) mijnbouw | Salt (common) mining
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
38450120. Ultrasone medische apparatuur, behalve schoonmaak | Ultrasonic medical equipment, except cleaning
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services
50999913. Zonnebril | Sunglasses
82110201. Academie | Academy
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij LUC LAMBRICHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC LAMBRICHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC LAMBRICHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC LAMBRICHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

 • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

 • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Daoust Vilvoorde

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

  Regio: PIETREBAIS

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

  Type: Studentenjob

  U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

 • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

  Type: Vaste Job

  Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

 • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

  Type: Vaste Job

  ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

 • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

  Type: Vaste Job

  Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

 • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

 • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Café Galgenhuis

  Type: Flexijob

  Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van LUC LAMBRICHT in sociale netwerken
Look for responds of LUC LAMBRICHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC LAMBRICHT. Laat een reactie achter voor LUC LAMBRICHT. LUC LAMBRICHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC LAMBRICHT. Leave a respond for LUC LAMBRICHT. LUC LAMBRICHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC LAMBRICHT op de google maps. Adres en contacten LUC LAMBRICHT
Location of LUC LAMBRICHT on the google maps. Address and contacts of LUC LAMBRICHT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC LAMBRICHT LUC LAMBRICHT: Morgan Fashion | PآTISSERIE PETIT FRANاAIS | Sowarec | DOMAINE VAN LEEUWERGEM | R. TILMANT

Other related companies as LUC LAMBRICHT: Morgan Fashion | PآTISSERIE PETIT FRANاAIS | Sowarec | DOMAINE VAN LEEUWERGEM | R. TILMANT

LUC LAMBRICHT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC LAMBRICHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04431579589. Het bedrijf LUC LAMBRICHT bevindt zich op het adres: RUE DES BOVRةES 10; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC LAMBRICHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC LAMBRICHT is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC LAMBRICHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC LAMBRICHT, openstaande posities, locatie van LUC LAMBRICHT op de kaart.

LUC LAMBRICHT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC LAMBRICHT, company assigned to the tax number BE04431579589. The company LUC LAMBRICHT is located at the address: RUE DES BOVRةES 10; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC LAMBRICHT were not found.
The main activity of LUC LAMBRICHT is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC LAMBRICHT is not available. You also can look at reviews of LUC LAMBRICHT, open positions, location of LUC LAMBRICHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC LAMBRICHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC LAMBRICHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC LAMBRICHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC LAMBRICHT, employees, financial statistics.