LUC FREDERICKX

Contactgegevens LUC FREDERICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC FREDERICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC FREDERICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUWAARTSTRAAT 200B1; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13771902 (+32-13771902) 13771902 (+32-13771902)

Fax (fax): +32 (82) 916-23-75 +32 (82) 916-23-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC FREDERICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC FREDERICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC FREDERICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC FREDERICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC FREDERICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC FREDERICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC FREDERICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC FREDERICKX
Products information LUC FREDERICKX

BTW identificatienummer (tax): BE07481109619
Ondernemingsnummer: 6854614257
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LUC FREDERICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC FREDERICKX
(Get full report from official database of BE for LUC FREDERICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC FREDERICKX
Addition kinds of activities for LUC FREDERICKX

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
10610202. Psilomelane mijnbouw | Psilomelane mining
26210602. Kaart papier | Card paper
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic
79480301. Racehorse training | Racehorse training
83990102. Gemeenschapskist | Community chest
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij LUC FREDERICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC FREDERICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC FREDERICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC FREDERICKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

 • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

 • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

 • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Rekruut

  Type: Vaste Job

  >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

 • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

  Regio: LOVENJOEL

  Bedrijf: DEMESMACRE

  Type: Vaste Job

  Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

 • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

 • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

 • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van LUC FREDERICKX in sociale netwerken
Look for responds of LUC FREDERICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC FREDERICKX. Laat een reactie achter voor LUC FREDERICKX. LUC FREDERICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC FREDERICKX. Leave a respond for LUC FREDERICKX. LUC FREDERICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC FREDERICKX op de google maps. Adres en contacten LUC FREDERICKX
Location of LUC FREDERICKX on the google maps. Address and contacts of LUC FREDERICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC FREDERICKX LUC FREDERICKX: THIJS GERARD | MICHEL QUINTELIER | Mathelec | Moons BVBA | Pasteur Merieux MSD S.A.

Other related companies as LUC FREDERICKX: THIJS GERARD | MICHEL QUINTELIER | Mathelec | Moons BVBA | Pasteur Merieux MSD S.A.

LUC FREDERICKX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC FREDERICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07481109619. Het bedrijf LUC FREDERICKX bevindt zich op het adres: HOUWAARTSTRAAT 200B1; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC FREDERICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC FREDERICKX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC FREDERICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC FREDERICKX, openstaande posities, locatie van LUC FREDERICKX op de kaart.

LUC FREDERICKX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC FREDERICKX, company assigned to the tax number BE07481109619. The company LUC FREDERICKX is located at the address: HOUWAARTSTRAAT 200B1; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC FREDERICKX were not found.
The main activity of LUC FREDERICKX is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC FREDERICKX is not available. You also can look at reviews of LUC FREDERICKX, open positions, location of LUC FREDERICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC FREDERICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC FREDERICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC FREDERICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC FREDERICKX, employees, financial statistics.