LUC DELVAUX

Particuliere bedrijvencommunicatie • LUC DELVAUX
Private companiesCommunications • LUC DELVAUX

Contactgegevens LUC DELVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DELVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DELVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENENDAALLAAN 90; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36441325 (+32-36441325) 36441325 (+32-36441325)

Fax (fax): +32 (16) 389-17-55 +32 (16) 389-17-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DELVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DELVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DELVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DELVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DELVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DELVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DELVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DELVAUX
Products information LUC DELVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE02247222900
Ondernemingsnummer: 3607055664
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LUC DELVAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DELVAUX
(Get full report from official database of BE for LUC DELVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DELVAUX
Addition kinds of activities for LUC DELVAUX

20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
27890306. Handel bindende diensten | Trade binding services
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
38430209. Impressiemateriaal, tandheelkunde | Impression material, dental
39490805. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories

Werken bij LUC DELVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DELVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DELVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DELVAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Laborant (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

 • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

 • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

 • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: VAN DER AUWERA

  Type: Vaste Job

  Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van LUC DELVAUX in sociale netwerken
Look for responds of LUC DELVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DELVAUX. Laat een reactie achter voor LUC DELVAUX. LUC DELVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DELVAUX. Leave a respond for LUC DELVAUX. LUC DELVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DELVAUX op de google maps. Adres en contacten LUC DELVAUX
Location of LUC DELVAUX on the google maps. Address and contacts of LUC DELVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DELVAUX LUC DELVAUX: Lambert M | GEERT POPPE | LA TAVERNE DU MAN?GE | Stessens NV | Hamex S.A.

Other related companies as LUC DELVAUX: Lambert M | GEERT POPPE | LA TAVERNE DU MAN?GE | Stessens NV | Hamex S.A.

LUC DELVAUX is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DELVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247222900. Het bedrijf LUC DELVAUX bevindt zich op het adres: GROENENDAALLAAN 90; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC DELVAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DELVAUX is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DELVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DELVAUX, openstaande posities, locatie van LUC DELVAUX op de kaart.

LUC DELVAUX is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DELVAUX, company assigned to the tax number BE02247222900. The company LUC DELVAUX is located at the address: GROENENDAALLAAN 90; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC DELVAUX were not found.
The main activity of LUC DELVAUX is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DELVAUX is not available. You also can look at reviews of LUC DELVAUX, open positions, location of LUC DELVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DELVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DELVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DELVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DELVAUX, employees, financial statistics.