VERSCHATSE GEBR BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VERSCHATSE GEBR BVBA
Private companiesEducational Services • VERSCHATSE GEBR BVBA

Contactgegevens VERSCHATSE GEBR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSCHATSE GEBR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSCHATSE GEBR BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabriekstraat 39; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 30 26 92; 055 31 12 61 (+32-055 30 26 92; 055 31 12 61) 055 30 26 92; 055 31 12 61 (+32-055 30 26 92; 055 31 12 61)

Fax (fax): 055 30 26 93 (+32-055 30 26 93) 055 30 26 93 (+32-055 30 26 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSCHATSE GEBR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSCHATSE GEBR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSCHATSE GEBR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSCHATSE GEBR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSCHATSE GEBR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSCHATSE GEBR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSCHATSE GEBR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSCHATSE GEBR BVBA
Products information VERSCHATSE GEBR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03829254150
Ondernemingsnummer: 1392211914
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Garden centres; Parking-places (Laying-out)

Product categorie (product category): PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSCHATSE GEBR BVBA
(Get full report from official database of BE for VERSCHATSE GEBR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSCHATSE GEBR BVBA
Addition kinds of activities for VERSCHATSE GEBR BVBA

109400. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
508501. Commerciële containers | Commercial containers
596101. Eten, postorder | Food, mail order
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
35599917. Kernreactor controle staaf en aandrijfmechanisme | Nuclear reactor control rod and drive mechanism
37280404. Tegenmaatregelautomaten, vliegtuigen | Countermeasure dispensers, aircraft
64119904. Verzekeringsbehandeling, behalve medisch | Insurance claim processing, except medical

Werken bij VERSCHATSE GEBR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSCHATSE GEBR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSCHATSE GEBR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSCHATSE GEBR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van VERSCHATSE GEBR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERSCHATSE GEBR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSCHATSE GEBR BVBA. Laat een reactie achter voor VERSCHATSE GEBR BVBA. VERSCHATSE GEBR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSCHATSE GEBR BVBA. Leave a respond for VERSCHATSE GEBR BVBA. VERSCHATSE GEBR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSCHATSE GEBR BVBA op de google maps. Adres en contacten VERSCHATSE GEBR BVBA
Location of VERSCHATSE GEBR BVBA on the google maps. Address and contacts of VERSCHATSE GEBR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSCHATSE GEBR BVBA VERSCHATSE GEBR BVBA: Dominique | KRISTOF SCHOTTE | Goegebeur & Zn | ALFASET | PMU

Other related companies as VERSCHATSE GEBR BVBA: Dominique | KRISTOF SCHOTTE | Goegebeur & Zn | ALFASET | PMU

VERSCHATSE GEBR BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSCHATSE GEBR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03829254150. Het bedrijf VERSCHATSE GEBR BVBA bevindt zich op het adres: Fabriekstraat 39; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. Lijst met producten zijn Garden centres; Parking-places (Laying-out).
De hoofdactiviteit van VERSCHATSE GEBR BVBA is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSCHATSE GEBR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSCHATSE GEBR BVBA, openstaande posities, locatie van VERSCHATSE GEBR BVBA op de kaart.

VERSCHATSE GEBR BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSCHATSE GEBR BVBA, company assigned to the tax number BE03829254150. The company VERSCHATSE GEBR BVBA is located at the address: Fabriekstraat 39; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. List of products are Garden centres; Parking-places (Laying-out).
The main activity of VERSCHATSE GEBR BVBA is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSCHATSE GEBR BVBA is not available. You also can look at reviews of VERSCHATSE GEBR BVBA, open positions, location of VERSCHATSE GEBR BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSCHATSE GEBR BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSCHATSE GEBR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSCHATSE GEBR BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSCHATSE GEBR BVBA, employees, financial statistics.