Verbruggen BVBA

Contactgegevens Verbruggen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbruggen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbruggen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Pietersstraat 4; 3220; Holsbeek (Sint-Pieters-Rode), België

Telefoon (phone): 016 62 29 69; 0496 22 33 16 (+32-016 62 29 69; 0496 22 33 16) 016 62 29 69; 0496 22 33 16 (+32-016 62 29 69; 0496 22 33 16)

Fax (fax): 016 62 41 04 (+32-016 62 41 04) 016 62 41 04 (+32-016 62 41 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbruggen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbruggen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbruggen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbruggen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbruggen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbruggen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbruggen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbruggen BVBA
Products information Verbruggen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07056488037
Ondernemingsnummer: 5733459472
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Contractors - Groundwork^^Contractors - Groundwork; Contractors - Sewing

Product categorie (product category): PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbruggen BVBA
(Get full report from official database of BE for Verbruggen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbruggen BVBA
Addition kinds of activities for Verbruggen BVBA

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
33120902. Wielen, locomotief en auto: ijzer en staal | Wheels, locomotive and car: iron and steel
35310706. Rock crushing machines, draagbaar | Rock crushing machinery, portable
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars

Werken bij Verbruggen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbruggen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbruggen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbruggen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Verbruggen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verbruggen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbruggen BVBA. Laat een reactie achter voor Verbruggen BVBA. Verbruggen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbruggen BVBA. Leave a respond for Verbruggen BVBA. Verbruggen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbruggen BVBA op de google maps. Adres en contacten Verbruggen BVBA
Location of Verbruggen BVBA on the google maps. Address and contacts of Verbruggen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbruggen BVBA Verbruggen BVBA: RAFFAEL PIER | RODE KRUIS SINT-PIETERS-WOLUWE | Ghys J-L | DITHERM | CONFISERIE DE CONINCK

Other related companies as Verbruggen BVBA: RAFFAEL PIER | RODE KRUIS SINT-PIETERS-WOLUWE | Ghys J-L | DITHERM | CONFISERIE DE CONINCK

Verbruggen BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verbruggen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07056488037. Het bedrijf Verbruggen BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Pietersstraat 4; 3220; Holsbeek (Sint-Pieters-Rode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork^^Contractors - Groundwork; Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van Verbruggen BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbruggen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbruggen BVBA, openstaande posities, locatie van Verbruggen BVBA op de kaart.

Verbruggen BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verbruggen BVBA, company assigned to the tax number BE07056488037. The company Verbruggen BVBA is located at the address: Sint-Pietersstraat 4; 3220; Holsbeek (Sint-Pieters-Rode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. List of products are Contractors - Groundwork^^Contractors - Groundwork; Contractors - Sewing.
The main activity of Verbruggen BVBA is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbruggen BVBA is not available. You also can look at reviews of Verbruggen BVBA, open positions, location of Verbruggen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbruggen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbruggen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbruggen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbruggen BVBA, employees, financial statistics.