Vanstalle Fish Farm

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Vanstalle Fish Farm
Private companiesPrimary Metal Industries • Vanstalle Fish Farm

Contactgegevens Vanstalle Fish Farm: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanstalle Fish Farm: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanstalle Fish Farm

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterdam 9; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 269 02 00; 02 269 26 21; 0475 78 27 49 (+32-02 269 02 00; 02 269 26 21; 0475 78 27 49) 02 269 02 00; 02 269 26 21; 0475 78 27 49 (+32-02 269 02 00; 02 269 26 21; 0475 78 27 49)

Fax (fax): +32 (10) 608-24-61 +32 (10) 608-24-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanstalle Fish Farm: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanstalle Fish Farm"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanstalle Fish Farm"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanstalle Fish Farm, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanstalle Fish Farm. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanstalle Fish Farm, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanstalle Fish Farm. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanstalle Fish Farm
Products information Vanstalle Fish Farm

BTW identificatienummer (tax): BE05326965332
Ondernemingsnummer: 2965728759
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Aquariums & accessories; Fish breeding

Product categorie (product category): PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanstalle Fish Farm
(Get full report from official database of BE for Vanstalle Fish Farm)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanstalle Fish Farm
Addition kinds of activities for Vanstalle Fish Farm

078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores

Werken bij Vanstalle Fish Farm: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanstalle Fish Farm: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanstalle Fish Farm. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanstalle Fish Farm. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van Vanstalle Fish Farm in sociale netwerken
Look for responds of Vanstalle Fish Farm in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanstalle Fish Farm. Laat een reactie achter voor Vanstalle Fish Farm. Vanstalle Fish Farm bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanstalle Fish Farm. Leave a respond for Vanstalle Fish Farm. Vanstalle Fish Farm on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanstalle Fish Farm op de google maps. Adres en contacten Vanstalle Fish Farm
Location of Vanstalle Fish Farm on the google maps. Address and contacts of Vanstalle Fish Farm

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanstalle Fish Farm Vanstalle Fish Farm: JASPAR A. | Babelle Shoe | BASKETBALCLUB NIEUWERKERKEN | ESPACE-CATASTROPHE | FRUITBEDRIJF SCHOOFS

Other related companies as Vanstalle Fish Farm: JASPAR A. | Babelle Shoe | BASKETBALCLUB NIEUWERKERKEN | ESPACE-CATASTROPHE | FRUITBEDRIJF SCHOOFS

Vanstalle Fish Farm is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanstalle Fish Farm, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05326965332. Het bedrijf Vanstalle Fish Farm bevindt zich op het adres: Kloosterdam 9; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. Lijst met producten zijn Aquariums & accessories; Fish breeding.
De hoofdactiviteit van Vanstalle Fish Farm is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanstalle Fish Farm is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanstalle Fish Farm, openstaande posities, locatie van Vanstalle Fish Farm op de kaart.

Vanstalle Fish Farm is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanstalle Fish Farm, company assigned to the tax number BE05326965332. The company Vanstalle Fish Farm is located at the address: Kloosterdam 9; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. List of products are Aquariums & accessories; Fish breeding.
The main activity of Vanstalle Fish Farm is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanstalle Fish Farm is not available. You also can look at reviews of Vanstalle Fish Farm, open positions, location of Vanstalle Fish Farm on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanstalle Fish Farm, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanstalle Fish Farm, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanstalle Fish Farm, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanstalle Fish Farm, employees, financial statistics.