LUC DEGRANDE

Contactgegevens LUC DEGRANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DEGRANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DEGRANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAAISTRAAT 34; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51655849 (+32-51655849) 51655849 (+32-51655849)

Fax (fax): +32 (50) 122-86-45 +32 (50) 122-86-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DEGRANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DEGRANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DEGRANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DEGRANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DEGRANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DEGRANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DEGRANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DEGRANDE
Products information LUC DEGRANDE

BTW identificatienummer (tax): BE01217254638
Ondernemingsnummer: 9689636230
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LUC DEGRANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DEGRANDE
(Get full report from official database of BE for LUC DEGRANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DEGRANDE
Addition kinds of activities for LUC DEGRANDE

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
58120402. Cafetaria | Cafeteria
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees

Werken bij LUC DEGRANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DEGRANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DEGRANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DEGRANDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

 • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

 • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

 • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

 • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

Zoek naar antwoorden van LUC DEGRANDE in sociale netwerken
Look for responds of LUC DEGRANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DEGRANDE. Laat een reactie achter voor LUC DEGRANDE. LUC DEGRANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DEGRANDE. Leave a respond for LUC DEGRANDE. LUC DEGRANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DEGRANDE op de google maps. Adres en contacten LUC DEGRANDE
Location of LUC DEGRANDE on the google maps. Address and contacts of LUC DEGRANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DEGRANDE LUC DEGRANDE: Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW | HUBRECHTS-GEEBELEN | Oiseau-Lire (L') | DERUYTER JP | Jeango Services Center SPRL

Other related companies as LUC DEGRANDE: Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW | HUBRECHTS-GEEBELEN | Oiseau-Lire (L') | DERUYTER JP | Jeango Services Center SPRL

LUC DEGRANDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DEGRANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01217254638. Het bedrijf LUC DEGRANDE bevindt zich op het adres: MAAISTRAAT 34; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC DEGRANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DEGRANDE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DEGRANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DEGRANDE, openstaande posities, locatie van LUC DEGRANDE op de kaart.

LUC DEGRANDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DEGRANDE, company assigned to the tax number BE01217254638. The company LUC DEGRANDE is located at the address: MAAISTRAAT 34; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC DEGRANDE were not found.
The main activity of LUC DEGRANDE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DEGRANDE is not available. You also can look at reviews of LUC DEGRANDE, open positions, location of LUC DEGRANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DEGRANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DEGRANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DEGRANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DEGRANDE, employees, financial statistics.