Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW
Private companiesUnited States Postal Service • Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW

Contactgegevens Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidensesteenweg 59B; 3440; Zoutleeuw, België

Telefoon (phone): 011 78 22 77 (+32-011 78 22 77) 011 78 22 77 (+32-011 78 22 77)

Fax (fax): +32 (12) 317-80-28 +32 (12) 317-80-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW
Products information Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07187225341
Ondernemingsnummer: 9094177246
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby and children's foods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW
(Get full report from official database of BE for Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW
Addition kinds of activities for Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec

Werken bij Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW in sociale netwerken
Look for responds of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Laat een reactie achter voor Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Leave a respond for Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW. Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW op de google maps. Adres en contacten Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW
Location of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW on the google maps. Address and contacts of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW: DE HERDT GEBRS | BCM Sensor technologies | BIMPEX | N.S.U. CLUB 1 VZW. | GILBERT DE DECKER

Other related companies as Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW: DE HERDT GEBRS | BCM Sensor technologies | BIMPEX | N.S.U. CLUB 1 VZW. | GILBERT DE DECKER

Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07187225341. Het bedrijf Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW bevindt zich op het adres: Sint-Truidensesteenweg 59B; 3440; Zoutleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Baby and children's foods. Producten gemaakt in Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, openstaande posities, locatie van Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW op de kaart.

Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, company assigned to the tax number BE07187225341. The company Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW is located at the address: Sint-Truidensesteenweg 59B; 3440; Zoutleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Baby and children's foods. Products created in Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW were not found.
The main activity of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW is not available. You also can look at reviews of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, open positions, location of Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding VBBB VZW, employees, financial statistics.