LUC D'HAVELOOSE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LUC D'HAVELOOSE
Private companiesHealth Services • LUC D'HAVELOOSE

Contactgegevens LUC D'HAVELOOSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC D'HAVELOOSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC D'HAVELOOSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAUSANNESTRAAT 5B17; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25381375 (+32-25381375) 25381375 (+32-25381375)

Fax (fax): +32 (10) 658-92-65 +32 (10) 658-92-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC D'HAVELOOSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC D'HAVELOOSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC D'HAVELOOSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC D'HAVELOOSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC D'HAVELOOSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC D'HAVELOOSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC D'HAVELOOSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC D'HAVELOOSE
Products information LUC D'HAVELOOSE

BTW identificatienummer (tax): BE06983703613
Ondernemingsnummer: 2671295166
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 355,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LUC D'HAVELOOSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC D'HAVELOOSE
(Get full report from official database of BE for LUC D'HAVELOOSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC D'HAVELOOSE
Addition kinds of activities for LUC D'HAVELOOSE

792299. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames
50310307. ramen | Windows
50649903. Elektrische huishoudelijke apparaten, nec | Electric household appliances, nec
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores

Werken bij LUC D'HAVELOOSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC D'HAVELOOSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC D'HAVELOOSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC D'HAVELOOSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

 • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

 • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

 • Hvac Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

 • Dispatcher (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

 • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Senior Java Developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

 • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

 • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

Zoek naar antwoorden van LUC D'HAVELOOSE in sociale netwerken
Look for responds of LUC D'HAVELOOSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC D'HAVELOOSE. Laat een reactie achter voor LUC D'HAVELOOSE. LUC D'HAVELOOSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC D'HAVELOOSE. Leave a respond for LUC D'HAVELOOSE. LUC D'HAVELOOSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC D'HAVELOOSE op de google maps. Adres en contacten LUC D'HAVELOOSE
Location of LUC D'HAVELOOSE on the google maps. Address and contacts of LUC D'HAVELOOSE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC D'HAVELOOSE LUC D'HAVELOOSE: FA. DIRIX | Hubert & Cie | M. BERWETTE | Boone Luc | Delforge Eric

Other related companies as LUC D'HAVELOOSE: FA. DIRIX | Hubert & Cie | M. BERWETTE | Boone Luc | Delforge Eric

LUC D'HAVELOOSE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC D'HAVELOOSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06983703613. Het bedrijf LUC D'HAVELOOSE bevindt zich op het adres: LAUSANNESTRAAT 5B17; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 355,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC D'HAVELOOSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC D'HAVELOOSE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC D'HAVELOOSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC D'HAVELOOSE, openstaande posities, locatie van LUC D'HAVELOOSE op de kaart.

LUC D'HAVELOOSE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC D'HAVELOOSE, company assigned to the tax number BE06983703613. The company LUC D'HAVELOOSE is located at the address: LAUSANNESTRAAT 5B17; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 355,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC D'HAVELOOSE were not found.
The main activity of LUC D'HAVELOOSE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC D'HAVELOOSE is not available. You also can look at reviews of LUC D'HAVELOOSE, open positions, location of LUC D'HAVELOOSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC D'HAVELOOSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC D'HAVELOOSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC D'HAVELOOSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC D'HAVELOOSE, employees, financial statistics.