LUC COOPMAN

Contactgegevens LUC COOPMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC COOPMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC COOPMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DROGENBROODSTRAAT 10; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 93740406 (+32-93740406) 93740406 (+32-93740406)

Fax (fax): +32 (10) 918-71-72 +32 (10) 918-71-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC COOPMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC COOPMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC COOPMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC COOPMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC COOPMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC COOPMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC COOPMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC COOPMAN
Products information LUC COOPMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04179168701
Ondernemingsnummer: 9592956542
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LUC COOPMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC COOPMAN
(Get full report from official database of BE for LUC COOPMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC COOPMAN
Addition kinds of activities for LUC COOPMAN

263101. bekledingsbord | Linerboard
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
34239907. Cutters, glas | Cutters, glass
34299913. Vacuümflessen of kruiken | Vacuum bottles or jugs
35480106. Zuiglasapparatuur, elektrisch | Seam welding apparatus, electric
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
56990301. Badpakken | Bathing suits
79220500. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services

Werken bij LUC COOPMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC COOPMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC COOPMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC COOPMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegchef matraslijn (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

 • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

 • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

 • Planner (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

 • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

 • Planner (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

 • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

 • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: SMET-TUNNELLING

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

 • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TABAK EXPRESS

  Type: Leercontract

  bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van LUC COOPMAN in sociale netwerken
Look for responds of LUC COOPMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC COOPMAN. Laat een reactie achter voor LUC COOPMAN. LUC COOPMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC COOPMAN. Leave a respond for LUC COOPMAN. LUC COOPMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC COOPMAN op de google maps. Adres en contacten LUC COOPMAN
Location of LUC COOPMAN on the google maps. Address and contacts of LUC COOPMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC COOPMAN LUC COOPMAN: DT Software | POINT DE MIRE | SCHMIT-SCHOENTGEN | AUTOCARS VAN GYSEGEM | Fruiland

Other related companies as LUC COOPMAN: DT Software | POINT DE MIRE | SCHMIT-SCHOENTGEN | AUTOCARS VAN GYSEGEM | Fruiland

LUC COOPMAN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC COOPMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179168701. Het bedrijf LUC COOPMAN bevindt zich op het adres: DROGENBROODSTRAAT 10; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC COOPMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC COOPMAN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC COOPMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC COOPMAN, openstaande posities, locatie van LUC COOPMAN op de kaart.

LUC COOPMAN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC COOPMAN, company assigned to the tax number BE04179168701. The company LUC COOPMAN is located at the address: DROGENBROODSTRAAT 10; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC COOPMAN were not found.
The main activity of LUC COOPMAN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC COOPMAN is not available. You also can look at reviews of LUC COOPMAN, open positions, location of LUC COOPMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC COOPMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC COOPMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC COOPMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC COOPMAN, employees, financial statistics.