LUC COMMERE

Contactgegevens LUC COMMERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC COMMERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC COMMERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ED. SCHELFHOUTSTRAAT 21; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53684754 (+32-53684754) 53684754 (+32-53684754)

Fax (fax): +32 (16) 111-42-42 +32 (16) 111-42-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC COMMERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC COMMERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC COMMERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC COMMERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC COMMERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC COMMERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC COMMERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC COMMERE
Products information LUC COMMERE

BTW identificatienummer (tax): BE07112243652
Ondernemingsnummer: 8622589111
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LUC COMMERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC COMMERE
(Get full report from official database of BE for LUC COMMERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC COMMERE
Addition kinds of activities for LUC COMMERE

14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
39490406. toboggans | Toboggans
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
51490303. Fruit schil | Fruit peel
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij LUC COMMERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC COMMERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC COMMERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC COMMERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

 • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

 • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

 • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • Student bakkerij (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

 • Brandertechnicus (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

 • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: COFELY FABRICOM

  Type: Vaste Job

  je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

 • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: HARMONIZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

 • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

 • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

 • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van LUC COMMERE in sociale netwerken
Look for responds of LUC COMMERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC COMMERE. Laat een reactie achter voor LUC COMMERE. LUC COMMERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC COMMERE. Leave a respond for LUC COMMERE. LUC COMMERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC COMMERE op de google maps. Adres en contacten LUC COMMERE
Location of LUC COMMERE on the google maps. Address and contacts of LUC COMMERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC COMMERE LUC COMMERE: T.C. VOORTKAPEL | Livio | L.M. AUTO | CONNY | GENERAL MASTER BUSINESS

Other related companies as LUC COMMERE: T.C. VOORTKAPEL | Livio | L.M. AUTO | CONNY | GENERAL MASTER BUSINESS

LUC COMMERE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC COMMERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07112243652. Het bedrijf LUC COMMERE bevindt zich op het adres: ED. SCHELFHOUTSTRAAT 21; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 825,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC COMMERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC COMMERE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC COMMERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC COMMERE, openstaande posities, locatie van LUC COMMERE op de kaart.

LUC COMMERE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC COMMERE, company assigned to the tax number BE07112243652. The company LUC COMMERE is located at the address: ED. SCHELFHOUTSTRAAT 21; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 825,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC COMMERE were not found.
The main activity of LUC COMMERE is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC COMMERE is not available. You also can look at reviews of LUC COMMERE, open positions, location of LUC COMMERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC COMMERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC COMMERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC COMMERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC COMMERE, employees, financial statistics.