LUC CAUWELIER

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LUC CAUWELIER
Private companiesCoal Mining • LUC CAUWELIER

Contactgegevens LUC CAUWELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC CAUWELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC CAUWELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAARDESTRAAT 44; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51467920 (+32-51467920) 51467920 (+32-51467920)

Fax (fax): +32 (58) 496-92-31 +32 (58) 496-92-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC CAUWELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC CAUWELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC CAUWELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC CAUWELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC CAUWELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC CAUWELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC CAUWELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC CAUWELIER
Products information LUC CAUWELIER

BTW identificatienummer (tax): BE01000274658
Ondernemingsnummer: 2259033203
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LUC CAUWELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC CAUWELIER
(Get full report from official database of BE for LUC CAUWELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC CAUWELIER
Addition kinds of activities for LUC CAUWELIER

14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
31499900. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
35450325. Shaping tools (machine tool accessoires) | Shaping tools (machine tool accessories)
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds
70110202. Toeristische kampen, hutten, huisjes en rechtbanken | Tourist camps, cabins, cottages, and courts

Werken bij LUC CAUWELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC CAUWELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC CAUWELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC CAUWELIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

 • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

 • Kelner (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

 • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

 • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

 • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

  Regio: SCHELDERODE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: KG Elektro BVBA

  Type: Vaste Job

  Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

 • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: REDDIE TEDDY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

 • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van LUC CAUWELIER in sociale netwerken
Look for responds of LUC CAUWELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC CAUWELIER. Laat een reactie achter voor LUC CAUWELIER. LUC CAUWELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC CAUWELIER. Leave a respond for LUC CAUWELIER. LUC CAUWELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC CAUWELIER op de google maps. Adres en contacten LUC CAUWELIER
Location of LUC CAUWELIER on the google maps. Address and contacts of LUC CAUWELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC CAUWELIER LUC CAUWELIER: LMS NUMERICAL TECHNOL. NV | BEGRAFENISSEN VAN VIJLE | TOM BOGAERT | DOMINIQUE LAMMENS | PATRICK DE COOREMETER

Other related companies as LUC CAUWELIER: LMS NUMERICAL TECHNOL. NV | BEGRAFENISSEN VAN VIJLE | TOM BOGAERT | DOMINIQUE LAMMENS | PATRICK DE COOREMETER

LUC CAUWELIER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC CAUWELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01000274658. Het bedrijf LUC CAUWELIER bevindt zich op het adres: PAARDESTRAAT 44; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC CAUWELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC CAUWELIER is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC CAUWELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC CAUWELIER, openstaande posities, locatie van LUC CAUWELIER op de kaart.

LUC CAUWELIER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC CAUWELIER, company assigned to the tax number BE01000274658. The company LUC CAUWELIER is located at the address: PAARDESTRAAT 44; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC CAUWELIER were not found.
The main activity of LUC CAUWELIER is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC CAUWELIER is not available. You also can look at reviews of LUC CAUWELIER, open positions, location of LUC CAUWELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC CAUWELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC CAUWELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC CAUWELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC CAUWELIER, employees, financial statistics.