Gert Van Loock

Contactgegevens Gert Van Loock: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gert Van Loock: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gert Van Loock

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dijkbaan 3; 2290; Vorselaar, België

Telefoon (phone): 014 51 98 90; 0495 32 90 61 (+32-014 51 98 90; 0495 32 90 61) 014 51 98 90; 0495 32 90 61 (+32-014 51 98 90; 0495 32 90 61)

Fax (fax): 014 51 98 90 (+32-014 51 98 90) 014 51 98 90 (+32-014 51 98 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gert Van Loock: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gert Van Loock"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gert Van Loock"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gert Van Loock, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gert Van Loock. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gert Van Loock, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gert Van Loock. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gert Van Loock
Products information Gert Van Loock

BTW identificatienummer (tax): BE09659149169
Ondernemingsnummer: 1695983886
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gert Van Loock
(Get full report from official database of BE for Gert Van Loock)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gert Van Loock
Addition kinds of activities for Gert Van Loock

354104. draaibanken | Lathes
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
13819902. Boorwaterinlaatputten | Drilling water intake wells
32720606. Drain tegel, beton | Drain tile, concrete
36319900. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment

Werken bij Gert Van Loock: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gert Van Loock: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gert Van Loock. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gert Van Loock. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van Gert Van Loock in sociale netwerken
Look for responds of Gert Van Loock in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gert Van Loock. Laat een reactie achter voor Gert Van Loock. Gert Van Loock bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gert Van Loock. Leave a respond for Gert Van Loock. Gert Van Loock on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gert Van Loock op de google maps. Adres en contacten Gert Van Loock
Location of Gert Van Loock on the google maps. Address and contacts of Gert Van Loock

Andere gerelateerde bedrijven als come Gert Van Loock Gert Van Loock: GELDHOF | BROODBOETIEK | MAXIME LEPAGE | WERNER VAN BREMPT | D.M. COMMUNICATION

Other related companies as Gert Van Loock: GELDHOF | BROODBOETIEK | MAXIME LEPAGE | WERNER VAN BREMPT | D.M. COMMUNICATION

Gert Van Loock is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gert Van Loock, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09659149169. Het bedrijf Gert Van Loock bevindt zich op het adres: Dijkbaan 3; 2290; Vorselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Gert Van Loock is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gert Van Loock is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gert Van Loock, openstaande posities, locatie van Gert Van Loock op de kaart.

Gert Van Loock is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gert Van Loock, company assigned to the tax number BE09659149169. The company Gert Van Loock is located at the address: Dijkbaan 3; 2290; Vorselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is PONDS - LAYING-OUT AND ACCESS. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of Gert Van Loock is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gert Van Loock is not available. You also can look at reviews of Gert Van Loock, open positions, location of Gert Van Loock on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gert Van Loock, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gert Van Loock, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gert Van Loock, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gert Van Loock, employees, financial statistics.