LUC ABRASSART

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LUC ABRASSART
Private companiesCoal Mining • LUC ABRASSART

Contactgegevens LUC ABRASSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC ABRASSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC ABRASSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RةSIDENCE DE LA COURT 166; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65660488 (+32-65660488) 65660488 (+32-65660488)

Fax (fax): +32 (69) 816-26-47 +32 (69) 816-26-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC ABRASSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC ABRASSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC ABRASSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC ABRASSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC ABRASSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC ABRASSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC ABRASSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC ABRASSART
Products information LUC ABRASSART

BTW identificatienummer (tax): BE09108459472
Ondernemingsnummer: 8584136962
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LUC ABRASSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC ABRASSART
(Get full report from official database of BE for LUC ABRASSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC ABRASSART
Addition kinds of activities for LUC ABRASSART

653100. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
38230000. Process controle instrumenten | Process control instruments
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij LUC ABRASSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC ABRASSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC ABRASSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC ABRASSART. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

 • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

 • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

 • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: JACKERS ROBERT

  Type: Vaste Job

  Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

 • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

  Type: Flexijob

  Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van LUC ABRASSART in sociale netwerken
Look for responds of LUC ABRASSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC ABRASSART. Laat een reactie achter voor LUC ABRASSART. LUC ABRASSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC ABRASSART. Leave a respond for LUC ABRASSART. LUC ABRASSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC ABRASSART op de google maps. Adres en contacten LUC ABRASSART
Location of LUC ABRASSART on the google maps. Address and contacts of LUC ABRASSART

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC ABRASSART LUC ABRASSART: DEXIA | HUIS DE SPORTVISSER | SCHUIND | Lambert M Ets | Vrede (De)

Other related companies as LUC ABRASSART: DEXIA | HUIS DE SPORTVISSER | SCHUIND | Lambert M Ets | Vrede (De)

LUC ABRASSART is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC ABRASSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09108459472. Het bedrijf LUC ABRASSART bevindt zich op het adres: RةSIDENCE DE LA COURT 166; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC ABRASSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC ABRASSART is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC ABRASSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC ABRASSART, openstaande posities, locatie van LUC ABRASSART op de kaart.

LUC ABRASSART is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC ABRASSART, company assigned to the tax number BE09108459472. The company LUC ABRASSART is located at the address: RةSIDENCE DE LA COURT 166; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUC ABRASSART were not found.
The main activity of LUC ABRASSART is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC ABRASSART is not available. You also can look at reviews of LUC ABRASSART, open positions, location of LUC ABRASSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC ABRASSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC ABRASSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC ABRASSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC ABRASSART, employees, financial statistics.