LOYEZ PHILIPPE

Contactgegevens LOYEZ PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOYEZ PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOYEZ PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOMMEKENSSTRAAT 5; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52446446 (+32-52446446) 52446446 (+32-52446446)

Fax (fax): +32 (67) 519-94-12 +32 (67) 519-94-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOYEZ PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOYEZ PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOYEZ PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOYEZ PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOYEZ PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOYEZ PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOYEZ PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOYEZ PHILIPPE
Products information LOYEZ PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE01840728759
Ondernemingsnummer: 5863647460
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LOYEZ PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOYEZ PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for LOYEZ PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOYEZ PHILIPPE
Addition kinds of activities for LOYEZ PHILIPPE

382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
639901. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
20340100. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
22111205. Chenilles, tufted textiel | Chenilles, tufted textile
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment

Werken bij LOYEZ PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOYEZ PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOYEZ PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOYEZ PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

 • Software Developer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

 • carrossier (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

 • Operator CNC (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • ploegchef atelier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

 • psycholoog (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE GELAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

 • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

  Regio: ROTEM

  Bedrijf: JAEKEN JACKY

  Type: Flexijob

  Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van LOYEZ PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of LOYEZ PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOYEZ PHILIPPE. Laat een reactie achter voor LOYEZ PHILIPPE. LOYEZ PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOYEZ PHILIPPE. Leave a respond for LOYEZ PHILIPPE. LOYEZ PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOYEZ PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten LOYEZ PHILIPPE
Location of LOYEZ PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of LOYEZ PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOYEZ PHILIPPE LOYEZ PHILIPPE: JOHAN JACOBS | MEUREE | RIK GHYSELEN | Bonbon Belge | DE L'ABBAYE SPRL

Other related companies as LOYEZ PHILIPPE: JOHAN JACOBS | MEUREE | RIK GHYSELEN | Bonbon Belge | DE L'ABBAYE SPRL

LOYEZ PHILIPPE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOYEZ PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01840728759. Het bedrijf LOYEZ PHILIPPE bevindt zich op het adres: DOMMEKENSSTRAAT 5; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 816,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LOYEZ PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOYEZ PHILIPPE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOYEZ PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOYEZ PHILIPPE, openstaande posities, locatie van LOYEZ PHILIPPE op de kaart.

LOYEZ PHILIPPE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOYEZ PHILIPPE, company assigned to the tax number BE01840728759. The company LOYEZ PHILIPPE is located at the address: DOMMEKENSSTRAAT 5; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 816,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LOYEZ PHILIPPE were not found.
The main activity of LOYEZ PHILIPPE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOYEZ PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of LOYEZ PHILIPPE, open positions, location of LOYEZ PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOYEZ PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOYEZ PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOYEZ PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOYEZ PHILIPPE, employees, financial statistics.