JOHAN JACOBS

Contactgegevens JOHAN JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 223; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22196398 (+32-22196398) 22196398 (+32-22196398)

Fax (fax): +32 (65) 185-85-58 +32 (65) 185-85-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN JACOBS
Products information JOHAN JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN JACOBS
(Get full report from official database of BE for JOHAN JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN JACOBS
Addition kinds of activities for JOHAN JACOBS

569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
35770000. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
38250216. Lab standaarden, elektrisch: weerstand, inductie, capaciteit | Lab standards, electric: resistance, inductance, capacitance
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service

Werken bij JOHAN JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van JOHAN JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN JACOBS. Laat een reactie achter voor JOHAN JACOBS. JOHAN JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN JACOBS. Leave a respond for JOHAN JACOBS. JOHAN JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN JACOBS op de google maps. Adres en contacten JOHAN JACOBS
Location of JOHAN JACOBS on the google maps. Address and contacts of JOHAN JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN JACOBS JOHAN JACOBS: LA R?SIDENCE DU LAC | THE ULTIMATE SERVICE | JOSEPH VAN DE GINSTE | LONGCHAMP BENELUX | Blommaert Publiciteit NV

Other related companies as JOHAN JACOBS: LA R?SIDENCE DU LAC | THE ULTIMATE SERVICE | JOSEPH VAN DE GINSTE | LONGCHAMP BENELUX | Blommaert Publiciteit NV

JOHAN JACOBS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf JOHAN JACOBS bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 223; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van JOHAN JACOBS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN JACOBS, openstaande posities, locatie van JOHAN JACOBS op de kaart.

JOHAN JACOBS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN JACOBS, company assigned to the tax number BE05702423095. The company JOHAN JACOBS is located at the address: RUE ROYALE 223; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of JOHAN JACOBS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN JACOBS is not available. You also can look at reviews of JOHAN JACOBS, open positions, location of JOHAN JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN JACOBS, employees, financial statistics.