LOUIS THIRION

Contactgegevens LOUIS THIRION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS THIRION: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS THIRION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE L'OURTHE 127; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84311115 (+32-84311115) 84311115 (+32-84311115)

Fax (fax): +32 (67) 869-66-99 +32 (67) 869-66-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS THIRION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS THIRION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS THIRION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS THIRION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS THIRION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS THIRION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS THIRION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS THIRION
Products information LOUIS THIRION

BTW identificatienummer (tax): BE07615417480
Ondernemingsnummer: 9380645751
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LOUIS THIRION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS THIRION
(Get full report from official database of BE for LOUIS THIRION)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS THIRION
Addition kinds of activities for LOUIS THIRION

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
73891800. Ontwerpdiensten | Design services

Werken bij LOUIS THIRION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS THIRION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS THIRION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS THIRION. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

 • Monteur (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

 • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

 • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

 • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Flexijob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van LOUIS THIRION in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS THIRION in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS THIRION. Laat een reactie achter voor LOUIS THIRION. LOUIS THIRION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS THIRION. Leave a respond for LOUIS THIRION. LOUIS THIRION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS THIRION op de google maps. Adres en contacten LOUIS THIRION
Location of LOUIS THIRION on the google maps. Address and contacts of LOUIS THIRION

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS THIRION LOUIS THIRION: Cornette F | SIDE MUSIC | Deleu M BVBA | THALASSA | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as LOUIS THIRION: Cornette F | SIDE MUSIC | Deleu M BVBA | THALASSA | VRIJE KLEUTERSCHOOL

LOUIS THIRION is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS THIRION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07615417480. Het bedrijf LOUIS THIRION bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE L'OURTHE 127; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LOUIS THIRION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS THIRION is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS THIRION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS THIRION, openstaande posities, locatie van LOUIS THIRION op de kaart.

LOUIS THIRION is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS THIRION, company assigned to the tax number BE07615417480. The company LOUIS THIRION is located at the address: CHAUSSةE DE L'OURTHE 127; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LOUIS THIRION were not found.
The main activity of LOUIS THIRION is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS THIRION is not available. You also can look at reviews of LOUIS THIRION, open positions, location of LOUIS THIRION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS THIRION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS THIRION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS THIRION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS THIRION, employees, financial statistics.