LOUIS STENTEN

Contactgegevens LOUIS STENTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS STENTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS STENTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSSTRAAT 42; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33136136 (+32-33136136) 33136136 (+32-33136136)

Fax (fax): +32 (86) 137-33-99 +32 (86) 137-33-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS STENTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS STENTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS STENTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS STENTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS STENTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS STENTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS STENTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS STENTEN
Products information LOUIS STENTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07323455810
Ondernemingsnummer: 1478454589
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LOUIS STENTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS STENTEN
(Get full report from official database of BE for LOUIS STENTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS STENTEN
Addition kinds of activities for LOUIS STENTEN

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
16119901. Algemene aannemer, snelweg en straatbouw | General contractor, highway and street construction
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
26210406. Printpapier | Printing paper
33120301. Billets, staal | Billets, steel
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
36130102. Mes schakelaars, elektrisch | Knife switches, electric
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij LOUIS STENTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS STENTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS STENTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS STENTEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

 • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

 • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

 • Process project ingenieur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

 • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

 • Jobstudent bakkerij (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

 • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

  Type: Vaste Job

  Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

 • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: PIETER VERMEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

Zoek naar antwoorden van LOUIS STENTEN in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS STENTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS STENTEN. Laat een reactie achter voor LOUIS STENTEN. LOUIS STENTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS STENTEN. Leave a respond for LOUIS STENTEN. LOUIS STENTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS STENTEN op de google maps. Adres en contacten LOUIS STENTEN
Location of LOUIS STENTEN on the google maps. Address and contacts of LOUIS STENTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS STENTEN LOUIS STENTEN: BRITISH CAR SERVICE | PIERRE KERSTENNE | T.M.P.S. | DE BRES | CLASSIQUES D'ANNE-C (LES)

Other related companies as LOUIS STENTEN: BRITISH CAR SERVICE | PIERRE KERSTENNE | T.M.P.S. | DE BRES | CLASSIQUES D'ANNE-C (LES)

LOUIS STENTEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS STENTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07323455810. Het bedrijf LOUIS STENTEN bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSSTRAAT 42; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LOUIS STENTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS STENTEN is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS STENTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS STENTEN, openstaande posities, locatie van LOUIS STENTEN op de kaart.

LOUIS STENTEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS STENTEN, company assigned to the tax number BE07323455810. The company LOUIS STENTEN is located at the address: BEVRIJDINGSSTRAAT 42; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LOUIS STENTEN were not found.
The main activity of LOUIS STENTEN is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS STENTEN is not available. You also can look at reviews of LOUIS STENTEN, open positions, location of LOUIS STENTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS STENTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS STENTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS STENTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS STENTEN, employees, financial statistics.