LOUIS DENEEF

Contactgegevens LOUIS DENEEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS DENEEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS DENEEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VALLةE 18; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10415316 (+32-10415316) 10415316 (+32-10415316)

Fax (fax): +32 (15) 945-62-20 +32 (15) 945-62-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS DENEEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS DENEEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS DENEEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS DENEEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS DENEEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS DENEEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS DENEEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS DENEEF
Products information LOUIS DENEEF

BTW identificatienummer (tax): BE04895202636
Ondernemingsnummer: 3513946533
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LOUIS DENEEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS DENEEF
(Get full report from official database of BE for LOUIS DENEEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS DENEEF
Addition kinds of activities for LOUIS DENEEF

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
25419901. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: wood
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
35790101. Adres etiketteringsmachines | Address labeling machines
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service

Werken bij LOUIS DENEEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS DENEEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS DENEEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS DENEEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

 • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

 • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

 • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

 • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Oostendse Friethoek

  Type: Flexijob

  Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

 • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Flexijob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van LOUIS DENEEF in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS DENEEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS DENEEF. Laat een reactie achter voor LOUIS DENEEF. LOUIS DENEEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS DENEEF. Leave a respond for LOUIS DENEEF. LOUIS DENEEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS DENEEF op de google maps. Adres en contacten LOUIS DENEEF
Location of LOUIS DENEEF on the google maps. Address and contacts of LOUIS DENEEF

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS DENEEF LOUIS DENEEF: T.C. SABENA-R.L.W. | Petanque Elite | AGRAFA COMMUNICATIONS | EDDY MASSCHELEIN | FAGNART C.

Other related companies as LOUIS DENEEF: T.C. SABENA-R.L.W. | Petanque Elite | AGRAFA COMMUNICATIONS | EDDY MASSCHELEIN | FAGNART C.

LOUIS DENEEF is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS DENEEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895202636. Het bedrijf LOUIS DENEEF bevindt zich op het adres: RUE DE LA VALLةE 18; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LOUIS DENEEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS DENEEF is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS DENEEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS DENEEF, openstaande posities, locatie van LOUIS DENEEF op de kaart.

LOUIS DENEEF is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS DENEEF, company assigned to the tax number BE04895202636. The company LOUIS DENEEF is located at the address: RUE DE LA VALLةE 18; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LOUIS DENEEF were not found.
The main activity of LOUIS DENEEF is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS DENEEF is not available. You also can look at reviews of LOUIS DENEEF, open positions, location of LOUIS DENEEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS DENEEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS DENEEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS DENEEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS DENEEF, employees, financial statistics.