LORQUET JOSEPH

Contactgegevens LORQUET JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LORQUET JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LORQUET JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NICOLAS ARNOLD 33; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87335185 (+32-87335185) 87335185 (+32-87335185)

Fax (fax): +32 (9) 873-51-92 +32 (9) 873-51-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LORQUET JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LORQUET JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LORQUET JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LORQUET JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LORQUET JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LORQUET JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LORQUET JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LORQUET JOSEPH
Products information LORQUET JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE03860565185
Ondernemingsnummer: 7226501464
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LORQUET JOSEPH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LORQUET JOSEPH
(Get full report from official database of BE for LORQUET JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LORQUET JOSEPH
Addition kinds of activities for LORQUET JOSEPH

651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
737901. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
22520200. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping

Werken bij LORQUET JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LORQUET JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LORQUET JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LORQUET JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

 • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

 • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

 • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

 • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

 • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

 • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

 • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

 • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

 • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

 • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

  Type: Vaste Job

  Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

Zoek naar antwoorden van LORQUET JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of LORQUET JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LORQUET JOSEPH. Laat een reactie achter voor LORQUET JOSEPH. LORQUET JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LORQUET JOSEPH. Leave a respond for LORQUET JOSEPH. LORQUET JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LORQUET JOSEPH op de google maps. Adres en contacten LORQUET JOSEPH
Location of LORQUET JOSEPH on the google maps. Address and contacts of LORQUET JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come LORQUET JOSEPH LORQUET JOSEPH: Jint VZW | SOCIALIST. MUTUALITEIT | ANDRE SEGHERS | GEYSEN LILIANE | LIZA FOFANA

Other related companies as LORQUET JOSEPH: Jint VZW | SOCIALIST. MUTUALITEIT | ANDRE SEGHERS | GEYSEN LILIANE | LIZA FOFANA

LORQUET JOSEPH is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LORQUET JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03860565185. Het bedrijf LORQUET JOSEPH bevindt zich op het adres: RUE NICOLAS ARNOLD 33; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LORQUET JOSEPH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LORQUET JOSEPH is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LORQUET JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LORQUET JOSEPH, openstaande posities, locatie van LORQUET JOSEPH op de kaart.

LORQUET JOSEPH is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LORQUET JOSEPH, company assigned to the tax number BE03860565185. The company LORQUET JOSEPH is located at the address: RUE NICOLAS ARNOLD 33; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LORQUET JOSEPH were not found.
The main activity of LORQUET JOSEPH is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LORQUET JOSEPH is not available. You also can look at reviews of LORQUET JOSEPH, open positions, location of LORQUET JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LORQUET JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LORQUET JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LORQUET JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LORQUET JOSEPH, employees, financial statistics.