EEKELS BELGIUM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • EEKELS BELGIUM
Private companiesBusiness Services • EEKELS BELGIUM

Contactgegevens EEKELS BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EEKELS BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EEKELS BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARANDESTRAAT 2; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52446735 (+32-52446735) 52446735 (+32-52446735)

Fax (fax): +32 (9) 591-93-25 +32 (9) 591-93-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EEKELS BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EEKELS BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EEKELS BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EEKELS BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EEKELS BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EEKELS BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EEKELS BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EEKELS BELGIUM
Products information EEKELS BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06858459472
Ondernemingsnummer: 6334136962
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Pompes Industrielles.

Product categorie (product category): Pompes and compresseurs Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EEKELS BELGIUM
(Get full report from official database of BE for EEKELS BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EEKELS BELGIUM
Addition kinds of activities for EEKELS BELGIUM

621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
20439911. Rijst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rice: prepared as cereal breakfast food
23990204. Zadeldoek | Saddle cloth
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
37280208. Propelleraanpassende tafels | Propeller aligning tables
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics
51450205. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij EEKELS BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EEKELS BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EEKELS BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EEKELS BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van EEKELS BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of EEKELS BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EEKELS BELGIUM. Laat een reactie achter voor EEKELS BELGIUM. EEKELS BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EEKELS BELGIUM. Leave a respond for EEKELS BELGIUM. EEKELS BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EEKELS BELGIUM op de google maps. Adres en contacten EEKELS BELGIUM
Location of EEKELS BELGIUM on the google maps. Address and contacts of EEKELS BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come EEKELS BELGIUM EEKELS BELGIUM: BEGRAF. JANNES GEBRS | Hoyos D | Verbaenen | Bernie's Pub | JOSEPH PYPEN

Other related companies as EEKELS BELGIUM: BEGRAF. JANNES GEBRS | Hoyos D | Verbaenen | Bernie's Pub | JOSEPH PYPEN

EEKELS BELGIUM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EEKELS BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06858459472. Het bedrijf EEKELS BELGIUM bevindt zich op het adres: WARANDESTRAAT 2; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pompes and compresseurs Fab. Lijst met producten zijn Produits: Pompes Industrielles..
De hoofdactiviteit van EEKELS BELGIUM is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EEKELS BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EEKELS BELGIUM, openstaande posities, locatie van EEKELS BELGIUM op de kaart.

EEKELS BELGIUM is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EEKELS BELGIUM, company assigned to the tax number BE06858459472. The company EEKELS BELGIUM is located at the address: WARANDESTRAAT 2; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pompes and compresseurs Fab. List of products are Produits: Pompes Industrielles..
The main activity of EEKELS BELGIUM is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EEKELS BELGIUM is not available. You also can look at reviews of EEKELS BELGIUM, open positions, location of EEKELS BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EEKELS BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EEKELS BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EEKELS BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EEKELS BELGIUM, employees, financial statistics.