ALLWEILER BELGIUM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALLWEILER BELGIUM
Private companiesCoal Mining • ALLWEILER BELGIUM

Contactgegevens ALLWEILER BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLWEILER BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLWEILER BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE WAELHEM 102; 1030; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22418808 (+32-22418808) 22418808 (+32-22418808)

Fax (fax): +32 (19) 513-66-80 +32 (19) 513-66-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLWEILER BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLWEILER BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLWEILER BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLWEILER BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLWEILER BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLWEILER BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLWEILER BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLWEILER BELGIUM
Products information ALLWEILER BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE06653564453
Ondernemingsnummer: 7155364990
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Pompes Industrielles.

Product categorie (product category): Pompes and compresseurs Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLWEILER BELGIUM
(Get full report from official database of BE for ALLWEILER BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLWEILER BELGIUM
Addition kinds of activities for ALLWEILER BELGIUM

358506. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
13810000. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
50910502. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
52110402. Modulaire huizen | Modular homes

Werken bij ALLWEILER BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLWEILER BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLWEILER BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLWEILER BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Metser (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van ALLWEILER BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of ALLWEILER BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLWEILER BELGIUM. Laat een reactie achter voor ALLWEILER BELGIUM. ALLWEILER BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLWEILER BELGIUM. Leave a respond for ALLWEILER BELGIUM. ALLWEILER BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLWEILER BELGIUM op de google maps. Adres en contacten ALLWEILER BELGIUM
Location of ALLWEILER BELGIUM on the google maps. Address and contacts of ALLWEILER BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLWEILER BELGIUM ALLWEILER BELGIUM: BOULANGERIE CAPRICE | RESTAURANT IL PARADISO | Imperial Meat Products NV | GARAGE DE POLDER | P&V

Other related companies as ALLWEILER BELGIUM: BOULANGERIE CAPRICE | RESTAURANT IL PARADISO | Imperial Meat Products NV | GARAGE DE POLDER | P&V

ALLWEILER BELGIUM is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLWEILER BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06653564453. Het bedrijf ALLWEILER BELGIUM bevindt zich op het adres: RUE WAELHEM 102; 1030; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pompes and compresseurs Fab. Lijst met producten zijn Produits: Pompes Industrielles..
De hoofdactiviteit van ALLWEILER BELGIUM is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLWEILER BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLWEILER BELGIUM, openstaande posities, locatie van ALLWEILER BELGIUM op de kaart.

ALLWEILER BELGIUM is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLWEILER BELGIUM, company assigned to the tax number BE06653564453. The company ALLWEILER BELGIUM is located at the address: RUE WAELHEM 102; 1030; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pompes and compresseurs Fab. List of products are Produits: Pompes Industrielles..
The main activity of ALLWEILER BELGIUM is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLWEILER BELGIUM is not available. You also can look at reviews of ALLWEILER BELGIUM, open positions, location of ALLWEILER BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLWEILER BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLWEILER BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLWEILER BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLWEILER BELGIUM, employees, financial statistics.