LISETTE JEHOUL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LISETTE JEHOUL
Private companiesMotion Pictures • LISETTE JEHOUL

Contactgegevens LISETTE JEHOUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LISETTE JEHOUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LISETTE JEHOUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATARINALAAN 7B13; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11234168 (+32-11234168) 11234168 (+32-11234168)

Fax (fax): +32 (63) 754-75-31 +32 (63) 754-75-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LISETTE JEHOUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LISETTE JEHOUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LISETTE JEHOUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LISETTE JEHOUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LISETTE JEHOUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LISETTE JEHOUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LISETTE JEHOUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LISETTE JEHOUL
Products information LISETTE JEHOUL

BTW identificatienummer (tax): BE01321350097
Ondernemingsnummer: 9586090087
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LISETTE JEHOUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LISETTE JEHOUL
(Get full report from official database of BE for LISETTE JEHOUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LISETTE JEHOUL
Addition kinds of activities for LISETTE JEHOUL

20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
34430203. Barometrische condensatoren | Barometric condensers
37130101. Vrachtwagens | Truck beds
37310110. Seiners, gebouw en reparatie | Seiners, building and repairing
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
47899901. Pipeline terminal faciliteiten, onafhankelijk bestuurd | Pipeline terminal facilities, independently operated
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist

Werken bij LISETTE JEHOUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LISETTE JEHOUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LISETTE JEHOUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LISETTE JEHOUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

 • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

 • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

 • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: Rachel Coekaerts

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

 • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GALJOEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van LISETTE JEHOUL in sociale netwerken
Look for responds of LISETTE JEHOUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LISETTE JEHOUL. Laat een reactie achter voor LISETTE JEHOUL. LISETTE JEHOUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LISETTE JEHOUL. Leave a respond for LISETTE JEHOUL. LISETTE JEHOUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LISETTE JEHOUL op de google maps. Adres en contacten LISETTE JEHOUL
Location of LISETTE JEHOUL on the google maps. Address and contacts of LISETTE JEHOUL

Andere gerelateerde bedrijven als come LISETTE JEHOUL LISETTE JEHOUL: T.C. INTERCORP. LI?GEOISE | La Rose des Sables | PASCAL VAN DER VORST | KEYBOARDS PIENS | TEPRO

Other related companies as LISETTE JEHOUL: T.C. INTERCORP. LI?GEOISE | La Rose des Sables | PASCAL VAN DER VORST | KEYBOARDS PIENS | TEPRO

LISETTE JEHOUL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LISETTE JEHOUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01321350097. Het bedrijf LISETTE JEHOUL bevindt zich op het adres: SINT-KATARINALAAN 7B13; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 649,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LISETTE JEHOUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LISETTE JEHOUL is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LISETTE JEHOUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LISETTE JEHOUL, openstaande posities, locatie van LISETTE JEHOUL op de kaart.

LISETTE JEHOUL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LISETTE JEHOUL, company assigned to the tax number BE01321350097. The company LISETTE JEHOUL is located at the address: SINT-KATARINALAAN 7B13; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 649,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LISETTE JEHOUL were not found.
The main activity of LISETTE JEHOUL is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LISETTE JEHOUL is not available. You also can look at reviews of LISETTE JEHOUL, open positions, location of LISETTE JEHOUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LISETTE JEHOUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LISETTE JEHOUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LISETTE JEHOUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LISETTE JEHOUL, employees, financial statistics.