LIMME MAURICE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LIMME MAURICE
Private companiesHealth Services • LIMME MAURICE

Contactgegevens LIMME MAURICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMME MAURICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMME MAURICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD D'AVOY 116B101; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42213511 (+32-42213511) 42213511 (+32-42213511)

Fax (fax): +32 (4) 757-33-64 +32 (4) 757-33-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMME MAURICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMME MAURICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMME MAURICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMME MAURICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMME MAURICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMME MAURICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMME MAURICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMME MAURICE
Products information LIMME MAURICE

BTW identificatienummer (tax): BE07271820068
Ondernemingsnummer: 3856994628
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LIMME MAURICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMME MAURICE
(Get full report from official database of BE for LIMME MAURICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMME MAURICE
Addition kinds of activities for LIMME MAURICE

0782. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
386199. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
39449909. vliegers | Kites
81110100. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij LIMME MAURICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMME MAURICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMME MAURICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMME MAURICE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

 • Allround receptionist (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

 • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

 • Recruitment Consultant (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SERVIHOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

 • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Studentenjob

  Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

 • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

 • bakker voor weekend (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SINT-ELOOI

  Type: Flexijob

  Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van LIMME MAURICE in sociale netwerken
Look for responds of LIMME MAURICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMME MAURICE. Laat een reactie achter voor LIMME MAURICE. LIMME MAURICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMME MAURICE. Leave a respond for LIMME MAURICE. LIMME MAURICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMME MAURICE op de google maps. Adres en contacten LIMME MAURICE
Location of LIMME MAURICE on the google maps. Address and contacts of LIMME MAURICE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMME MAURICE LIMME MAURICE: MAISON FRUSQUES 2001 | L'ATELIER | JULIE GRANGE | M. DERIJCK | Yves Rocher

Other related companies as LIMME MAURICE: MAISON FRUSQUES 2001 | L'ATELIER | JULIE GRANGE | M. DERIJCK | Yves Rocher

LIMME MAURICE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMME MAURICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271820068. Het bedrijf LIMME MAURICE bevindt zich op het adres: BOULEVARD D'AVOY 116B101; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 635,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIMME MAURICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMME MAURICE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMME MAURICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMME MAURICE, openstaande posities, locatie van LIMME MAURICE op de kaart.

LIMME MAURICE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMME MAURICE, company assigned to the tax number BE07271820068. The company LIMME MAURICE is located at the address: BOULEVARD D'AVOY 116B101; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 635,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LIMME MAURICE were not found.
The main activity of LIMME MAURICE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMME MAURICE is not available. You also can look at reviews of LIMME MAURICE, open positions, location of LIMME MAURICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMME MAURICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMME MAURICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMME MAURICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMME MAURICE, employees, financial statistics.