LILY SCHAMPHELEER

Contactgegevens LILY SCHAMPHELEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILY SCHAMPHELEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILY SCHAMPHELEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDSBERGSESTRAAT 244; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): +32 (51) 570-72-88 +32 (51) 570-72-88

Fax (fax): +32 (14) 144-93-74 +32 (14) 144-93-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILY SCHAMPHELEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILY SCHAMPHELEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILY SCHAMPHELEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILY SCHAMPHELEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILY SCHAMPHELEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILY SCHAMPHELEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILY SCHAMPHELEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILY SCHAMPHELEER
Products information LILY SCHAMPHELEER

BTW identificatienummer (tax): BE04002288818
Ondernemingsnummer: 6634338378
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LILY SCHAMPHELEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILY SCHAMPHELEER
(Get full report from official database of BE for LILY SCHAMPHELEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILY SCHAMPHELEER
Addition kinds of activities for LILY SCHAMPHELEER

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
36459907. Tafellampen | Table lamps
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
39490401. Bobsleds | Bobsleds
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec

Werken bij LILY SCHAMPHELEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILY SCHAMPHELEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILY SCHAMPHELEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILY SCHAMPHELEER. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

 • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

 • Recruiter ()

  Regio:

  Bedrijf: N\a

  Type:

 • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

 • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

 • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

 • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: MARTENS ANNABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van LILY SCHAMPHELEER in sociale netwerken
Look for responds of LILY SCHAMPHELEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILY SCHAMPHELEER. Laat een reactie achter voor LILY SCHAMPHELEER. LILY SCHAMPHELEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILY SCHAMPHELEER. Leave a respond for LILY SCHAMPHELEER. LILY SCHAMPHELEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILY SCHAMPHELEER op de google maps. Adres en contacten LILY SCHAMPHELEER
Location of LILY SCHAMPHELEER on the google maps. Address and contacts of LILY SCHAMPHELEER

Andere gerelateerde bedrijven als come LILY SCHAMPHELEER LILY SCHAMPHELEER: Vanparijs-Deschrijver | ROBERTO PENNESI | MARC DESBONNETS | Vitakraft SA | Tomach Engineering NV

Other related companies as LILY SCHAMPHELEER: Vanparijs-Deschrijver | ROBERTO PENNESI | MARC DESBONNETS | Vitakraft SA | Tomach Engineering NV

LILY SCHAMPHELEER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILY SCHAMPHELEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04002288818. Het bedrijf LILY SCHAMPHELEER bevindt zich op het adres: GERAARDSBERGSESTRAAT 244; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LILY SCHAMPHELEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LILY SCHAMPHELEER is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILY SCHAMPHELEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILY SCHAMPHELEER, openstaande posities, locatie van LILY SCHAMPHELEER op de kaart.

LILY SCHAMPHELEER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILY SCHAMPHELEER, company assigned to the tax number BE04002288818. The company LILY SCHAMPHELEER is located at the address: GERAARDSBERGSESTRAAT 244; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LILY SCHAMPHELEER were not found.
The main activity of LILY SCHAMPHELEER is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LILY SCHAMPHELEER is not available. You also can look at reviews of LILY SCHAMPHELEER, open positions, location of LILY SCHAMPHELEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILY SCHAMPHELEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILY SCHAMPHELEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILY SCHAMPHELEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILY SCHAMPHELEER, employees, financial statistics.