Vanparijs-Deschrijver

Contactgegevens Vanparijs-Deschrijver: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanparijs-Deschrijver: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanparijs-Deschrijver

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidsestraat 28; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 0477 36 02 53 (+32-0477 36 02 53) 0477 36 02 53 (+32-0477 36 02 53)

Fax (fax): +32 (86) 340-58-34 +32 (86) 340-58-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanparijs-Deschrijver: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanparijs-Deschrijver"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanparijs-Deschrijver"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanparijs-Deschrijver, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanparijs-Deschrijver. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanparijs-Deschrijver, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanparijs-Deschrijver. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanparijs-Deschrijver
Products information Vanparijs-Deschrijver

BTW identificatienummer (tax): BE07246276855
Ondernemingsnummer: 3597442626
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Vanparijs-Deschrijver zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Safety coordinators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanparijs-Deschrijver
(Get full report from official database of BE for Vanparijs-Deschrijver)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanparijs-Deschrijver
Addition kinds of activities for Vanparijs-Deschrijver

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
343302. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
59619926. Elektronische veilingen | Electronic auctions
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij Vanparijs-Deschrijver: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanparijs-Deschrijver: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanparijs-Deschrijver. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanparijs-Deschrijver. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Vanparijs-Deschrijver in sociale netwerken
Look for responds of Vanparijs-Deschrijver in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanparijs-Deschrijver. Laat een reactie achter voor Vanparijs-Deschrijver. Vanparijs-Deschrijver bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanparijs-Deschrijver. Leave a respond for Vanparijs-Deschrijver. Vanparijs-Deschrijver on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanparijs-Deschrijver op de google maps. Adres en contacten Vanparijs-Deschrijver
Location of Vanparijs-Deschrijver on the google maps. Address and contacts of Vanparijs-Deschrijver

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanparijs-Deschrijver Vanparijs-Deschrijver: DIRK DE BUYSER | BOUCHERIE CHAFAOUI | Bossaerts BVBA | Verschelde J | Riga Natie NV

Other related companies as Vanparijs-Deschrijver: DIRK DE BUYSER | BOUCHERIE CHAFAOUI | Bossaerts BVBA | Verschelde J | Riga Natie NV

Vanparijs-Deschrijver is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanparijs-Deschrijver, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246276855. Het bedrijf Vanparijs-Deschrijver bevindt zich op het adres: Diksmuidsestraat 28; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Safety coordinators. Producten gemaakt in Vanparijs-Deschrijver zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanparijs-Deschrijver is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanparijs-Deschrijver is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanparijs-Deschrijver, openstaande posities, locatie van Vanparijs-Deschrijver op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanparijs-Deschrijver is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanparijs-Deschrijver, company assigned to the tax number BE07246276855. The company Vanparijs-Deschrijver is located at the address: Diksmuidsestraat 28; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Safety coordinators. Products created in Vanparijs-Deschrijver were not found.
The main activity of Vanparijs-Deschrijver is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanparijs-Deschrijver is not available. You also can look at reviews of Vanparijs-Deschrijver, open positions, location of Vanparijs-Deschrijver on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanparijs-Deschrijver, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanparijs-Deschrijver, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanparijs-Deschrijver, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanparijs-Deschrijver, employees, financial statistics.