LILIANE LةON

Particuliere bedrijvencommunicatie • LILIANE LةON
Private companiesCommunications • LILIANE LةON

Contactgegevens LILIANE LةON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILIANE LةON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILIANE LةON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CORIAT 43; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81742864 (+32-81742864) 81742864 (+32-81742864)

Fax (fax): +32 (9) 422-89-34 +32 (9) 422-89-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILIANE LةON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILIANE LةON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILIANE LةON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILIANE LةON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILIANE LةON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILIANE LةON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILIANE LةON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILIANE LةON
Products information LILIANE LةON

BTW identificatienummer (tax): BE06469268798
Ondernemingsnummer: 7314941406
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LILIANE LةON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILIANE LةON
(Get full report from official database of BE for LILIANE LةON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILIANE LةON
Addition kinds of activities for LILIANE LةON

369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
35370112. Tafels, lift: hydraulisch | Tables, lift: hydraulic
50520101. Kopererts | Copper ore

Werken bij LILIANE LةON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILIANE LةON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILIANE LةON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILIANE LةON. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

 • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

  Regio: RESSEGEM

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • INPAKKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

 • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

 • orderpicker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

 • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TIJARI

  Type: Studentenjob

  Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

 • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

 • Keukenhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SOEP+

  Type: Flexijob

  Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van LILIANE LةON in sociale netwerken
Look for responds of LILIANE LةON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILIANE LةON. Laat een reactie achter voor LILIANE LةON. LILIANE LةON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILIANE LةON. Leave a respond for LILIANE LةON. LILIANE LةON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILIANE LةON op de google maps. Adres en contacten LILIANE LةON
Location of LILIANE LةON on the google maps. Address and contacts of LILIANE LةON

Andere gerelateerde bedrijven als come LILIANE LةON LILIANE LةON: Astrid | VAN DEN EYNDE-VOETS | DECO OBJECTS | Mallipp | De Walvis

Other related companies as LILIANE LةON: Astrid | VAN DEN EYNDE-VOETS | DECO OBJECTS | Mallipp | De Walvis

LILIANE LةON is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILIANE LةON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06469268798. Het bedrijf LILIANE LةON bevindt zich op het adres: RUE DU CORIAT 43; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LILIANE LةON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LILIANE LةON is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILIANE LةON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILIANE LةON, openstaande posities, locatie van LILIANE LةON op de kaart.

LILIANE LةON is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILIANE LةON, company assigned to the tax number BE06469268798. The company LILIANE LةON is located at the address: RUE DU CORIAT 43; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LILIANE LةON were not found.
The main activity of LILIANE LةON is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LILIANE LةON is not available. You also can look at reviews of LILIANE LةON, open positions, location of LILIANE LةON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILIANE LةON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILIANE LةON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILIANE LةON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILIANE LةON, employees, financial statistics.