LILIANE DEWULF

Contactgegevens LILIANE DEWULF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILIANE DEWULF: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILIANE DEWULF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI JASPARLAAN 50; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59300589 (+32-59300589) 59300589 (+32-59300589)

Fax (fax): +32 (12) 215-66-46 +32 (12) 215-66-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILIANE DEWULF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILIANE DEWULF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILIANE DEWULF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILIANE DEWULF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILIANE DEWULF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILIANE DEWULF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILIANE DEWULF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILIANE DEWULF
Products information LILIANE DEWULF

BTW identificatienummer (tax): BE05536804199
Ondernemingsnummer: 3065704345
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LILIANE DEWULF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILIANE DEWULF
(Get full report from official database of BE for LILIANE DEWULF)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILIANE DEWULF
Addition kinds of activities for LILIANE DEWULF

20150102. Kip, verwerkt: ingeblikt | Chicken, processed: canned
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
29110500. residuen | Residues
34710104. Electroliserende staal | Electrolizing steel
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij LILIANE DEWULF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILIANE DEWULF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILIANE DEWULF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILIANE DEWULF. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur glasband (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

 • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

 • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

 • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

 • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

  Type: Vaste Job

  Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van LILIANE DEWULF in sociale netwerken
Look for responds of LILIANE DEWULF in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILIANE DEWULF. Laat een reactie achter voor LILIANE DEWULF. LILIANE DEWULF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILIANE DEWULF. Leave a respond for LILIANE DEWULF. LILIANE DEWULF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILIANE DEWULF op de google maps. Adres en contacten LILIANE DEWULF
Location of LILIANE DEWULF on the google maps. Address and contacts of LILIANE DEWULF

Andere gerelateerde bedrijven als come LILIANE DEWULF LILIANE DEWULF: FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV | WASSERIJ EDDY | E&E Financial Services | Agniez NV | Limburgs Krediet

Other related companies as LILIANE DEWULF: FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV | WASSERIJ EDDY | E&E Financial Services | Agniez NV | Limburgs Krediet

LILIANE DEWULF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILIANE DEWULF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05536804199. Het bedrijf LILIANE DEWULF bevindt zich op het adres: HENRI JASPARLAAN 50; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LILIANE DEWULF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LILIANE DEWULF is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILIANE DEWULF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILIANE DEWULF, openstaande posities, locatie van LILIANE DEWULF op de kaart.

LILIANE DEWULF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILIANE DEWULF, company assigned to the tax number BE05536804199. The company LILIANE DEWULF is located at the address: HENRI JASPARLAAN 50; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 694,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LILIANE DEWULF were not found.
The main activity of LILIANE DEWULF is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LILIANE DEWULF is not available. You also can look at reviews of LILIANE DEWULF, open positions, location of LILIANE DEWULF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILIANE DEWULF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILIANE DEWULF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILIANE DEWULF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILIANE DEWULF, employees, financial statistics.