FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV
Private companiesDepository Institutions • FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV

Contactgegevens FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Miksebaan 242, Internal Postal Box 1 BP 1 2930 Brasschaat - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-33-91-70 32-36-33-91-70

Fax (fax): 32-36-33-91-79 32-36-33-91-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV
Products information FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06009765625
Ondernemingsnummer: 1194183349
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wires and cables - ferrous metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV
(Get full report from official database of BE for FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV
Addition kinds of activities for FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV

24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
72990102. Dieetcentrum, zonder medisch personeel | Diet center, without medical staff
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. Laat een reactie achter voor FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. Leave a respond for FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV. FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV op de google maps. Adres en contacten FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV
Location of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV on the google maps. Address and contacts of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV: FLANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL NV | Bellis | MARNICK WATTEYRE | TRADIT ENERGIE NV | MAUPIN & CO

Other related companies as FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV: FLANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL NV | Bellis | MARNICK WATTEYRE | TRADIT ENERGIE NV | MAUPIN & CO

FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06009765625. Het bedrijf FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV bevindt zich op het adres: Miksebaan 242, Internal Postal Box 1 BP 1 2930 Brasschaat - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wires and cables - ferrous metal. Producten gemaakt in FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, openstaande posities, locatie van FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV op de kaart.

FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, company assigned to the tax number BE06009765625. The company FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV is located at the address: Miksebaan 242, Internal Postal Box 1 BP 1 2930 Brasschaat - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wires and cables - ferrous metal. Products created in FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV were not found.
The main activity of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV is not available. You also can look at reviews of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, open positions, location of FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLANTWERP BUSINESS ASSOCIATES NV, employees, financial statistics.