LIEVEN VANGEENBERGHE

Contactgegevens LIEVEN VANGEENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN VANGEENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN VANGEENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKBOSSTRAAT 5; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16406191 (+32-16406191) 16406191 (+32-16406191)

Fax (fax): +32 (51) 204-38-51 +32 (51) 204-38-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN VANGEENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN VANGEENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN VANGEENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN VANGEENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN VANGEENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN VANGEENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN VANGEENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN VANGEENBERGHE
Products information LIEVEN VANGEENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05457153320
Ondernemingsnummer: 9224090576
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LIEVEN VANGEENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN VANGEENBERGHE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN VANGEENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN VANGEENBERGHE
Addition kinds of activities for LIEVEN VANGEENBERGHE

22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
38210000. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing

Werken bij LIEVEN VANGEENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN VANGEENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN VANGEENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN VANGEENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

 • Operator - elektricien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

 • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

 • Elektrotechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

 • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

 • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

 • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Finvision

  Type: Vaste Job

  Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

 • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

 • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van LIEVEN VANGEENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN VANGEENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN VANGEENBERGHE. Laat een reactie achter voor LIEVEN VANGEENBERGHE. LIEVEN VANGEENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN VANGEENBERGHE. Leave a respond for LIEVEN VANGEENBERGHE. LIEVEN VANGEENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN VANGEENBERGHE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN VANGEENBERGHE
Location of LIEVEN VANGEENBERGHE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN VANGEENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN VANGEENBERGHE LIEVEN VANGEENBERGHE: LAURENTY | L.D. ORGANISATION | Honorez F | CARROSSERIE GRIETENS | E.S. GESVOISE

Other related companies as LIEVEN VANGEENBERGHE: LAURENTY | L.D. ORGANISATION | Honorez F | CARROSSERIE GRIETENS | E.S. GESVOISE

LIEVEN VANGEENBERGHE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN VANGEENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457153320. Het bedrijf LIEVEN VANGEENBERGHE bevindt zich op het adres: PARKBOSSTRAAT 5; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVEN VANGEENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN VANGEENBERGHE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN VANGEENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN VANGEENBERGHE, openstaande posities, locatie van LIEVEN VANGEENBERGHE op de kaart.

LIEVEN VANGEENBERGHE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN VANGEENBERGHE, company assigned to the tax number BE05457153320. The company LIEVEN VANGEENBERGHE is located at the address: PARKBOSSTRAAT 5; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVEN VANGEENBERGHE were not found.
The main activity of LIEVEN VANGEENBERGHE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN VANGEENBERGHE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN VANGEENBERGHE, open positions, location of LIEVEN VANGEENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN VANGEENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN VANGEENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN VANGEENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN VANGEENBERGHE, employees, financial statistics.