LIEVEN VAN CAUWENBERGHE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LIEVEN VAN CAUWENBERGHE
Private companiesLegal Services • LIEVEN VAN CAUWENBERGHE

Contactgegevens LIEVEN VAN CAUWENBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN VAN CAUWENBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN VAN CAUWENBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTEBEEKPARK 32; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93868211 (+32-93868211) 93868211 (+32-93868211)

Fax (fax): +32 (4) 772-75-66 +32 (4) 772-75-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN VAN CAUWENBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN VAN CAUWENBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN VAN CAUWENBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN VAN CAUWENBERGHE
Products information LIEVEN VAN CAUWENBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE02638885498
Ondernemingsnummer: 7586853027
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LIEVEN VAN CAUWENBERGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN VAN CAUWENBERGHE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN VAN CAUWENBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN VAN CAUWENBERGHE
Addition kinds of activities for LIEVEN VAN CAUWENBERGHE

249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
12410000. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
26550400. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring
76220101. Reparatie van radioapparatuur voor vliegtuigen | Aircraft radio equipment repair

Werken bij LIEVEN VAN CAUWENBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN VAN CAUWENBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

 • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

 • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • STUDENT ZEB (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ARCADIS

  Type: Vaste Job

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

 • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

 • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

 • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN VAN CAUWENBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. Laat een reactie achter voor LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. LIEVEN VAN CAUWENBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. Leave a respond for LIEVEN VAN CAUWENBERGHE. LIEVEN VAN CAUWENBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN VAN CAUWENBERGHE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN VAN CAUWENBERGHE
Location of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN VAN CAUWENBERGHE LIEVEN VAN CAUWENBERGHE: AZAR | OPTIMEDIA | Alltube NV | CONFISERIE DECKERS | JEAN HUDDERS

Other related companies as LIEVEN VAN CAUWENBERGHE: AZAR | OPTIMEDIA | Alltube NV | CONFISERIE DECKERS | JEAN HUDDERS

LIEVEN VAN CAUWENBERGHE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02638885498. Het bedrijf LIEVEN VAN CAUWENBERGHE bevindt zich op het adres: KATTEBEEKPARK 32; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVEN VAN CAUWENBERGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN VAN CAUWENBERGHE is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN VAN CAUWENBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, openstaande posities, locatie van LIEVEN VAN CAUWENBERGHE op de kaart.

LIEVEN VAN CAUWENBERGHE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, company assigned to the tax number BE02638885498. The company LIEVEN VAN CAUWENBERGHE is located at the address: KATTEBEEKPARK 32; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVEN VAN CAUWENBERGHE were not found.
The main activity of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, open positions, location of LIEVEN VAN CAUWENBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN VAN CAUWENBERGHE, employees, financial statistics.