LIEVEN DECRAMER

Contactgegevens LIEVEN DECRAMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN DECRAMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN DECRAMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FABIOLALAAN 8; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57206407 (+32-57206407) 57206407 (+32-57206407)

Fax (fax): +32 (67) 604-32-65 +32 (67) 604-32-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN DECRAMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN DECRAMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN DECRAMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN DECRAMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN DECRAMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN DECRAMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN DECRAMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN DECRAMER
Products information LIEVEN DECRAMER

BTW identificatienummer (tax): BE02073364257
Ondernemingsnummer: 2711395263
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LIEVEN DECRAMER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN DECRAMER
(Get full report from official database of BE for LIEVEN DECRAMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN DECRAMER
Addition kinds of activities for LIEVEN DECRAMER

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
342100. Bestek | Cutlery
508802. Combatvoertuigen | Combat vehicles
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
61410106. Persoonlijke financiën licentie lening bedrijven, klein | Personal finance licensed loan companies, small
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply

Werken bij LIEVEN DECRAMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN DECRAMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN DECRAMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN DECRAMER. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Bediende (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

 • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

 • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent Select Services Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

 • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

 • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: INAGRAS

  Type: Vaste Job

  Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: GEERT MORIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

 • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: KONVERT INTERIM

  Type: Werfreserve

  Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van LIEVEN DECRAMER in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN DECRAMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN DECRAMER. Laat een reactie achter voor LIEVEN DECRAMER. LIEVEN DECRAMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN DECRAMER. Leave a respond for LIEVEN DECRAMER. LIEVEN DECRAMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN DECRAMER op de google maps. Adres en contacten LIEVEN DECRAMER
Location of LIEVEN DECRAMER on the google maps. Address and contacts of LIEVEN DECRAMER

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN DECRAMER LIEVEN DECRAMER: Schoofs BVBA | Dauginet Victor | MARIA-THERESA VROLIX | Blanchon Parketlakken | Asphalt Limbourg

Other related companies as LIEVEN DECRAMER: Schoofs BVBA | Dauginet Victor | MARIA-THERESA VROLIX | Blanchon Parketlakken | Asphalt Limbourg

LIEVEN DECRAMER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN DECRAMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073364257. Het bedrijf LIEVEN DECRAMER bevindt zich op het adres: FABIOLALAAN 8; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVEN DECRAMER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN DECRAMER is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN DECRAMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN DECRAMER, openstaande posities, locatie van LIEVEN DECRAMER op de kaart.

LIEVEN DECRAMER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN DECRAMER, company assigned to the tax number BE02073364257. The company LIEVEN DECRAMER is located at the address: FABIOLALAAN 8; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVEN DECRAMER were not found.
The main activity of LIEVEN DECRAMER is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN DECRAMER is not available. You also can look at reviews of LIEVEN DECRAMER, open positions, location of LIEVEN DECRAMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN DECRAMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN DECRAMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN DECRAMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN DECRAMER, employees, financial statistics.