LIEVEN COESSENS

Contactgegevens LIEVEN COESSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN COESSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN COESSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MGR. LAMBRECHTSTRAAT 59; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55498046 (+32-55498046) 55498046 (+32-55498046)

Fax (fax): +32 (87) 184-11-57 +32 (87) 184-11-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN COESSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN COESSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN COESSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN COESSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN COESSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN COESSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN COESSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN COESSENS
Products information LIEVEN COESSENS

BTW identificatienummer (tax): BE04844940185
Ondernemingsnummer: 7648376464
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LIEVEN COESSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN COESSENS
(Get full report from official database of BE for LIEVEN COESSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN COESSENS
Addition kinds of activities for LIEVEN COESSENS

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
23210000. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
38260604. Elektroforese apparatuur | Electrophoresis equipment
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij LIEVEN COESSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN COESSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN COESSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN COESSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

 • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

  Regio: DILSEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

 • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

 • Implementation officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van het team "solution design and implementation", dat ervoor zorgt dat belangrijke transacties goed worden uitgevoerd. Als technische uitvoeringsverantwoordelijke ben je primair verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van wijzigingen en aanvullingen op bestaande "Connexis" en "Swift" contracten. Uw belangrijkste opdrachten zijn : U treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe klanten. U garandeert de continuïteit van de activiteit en de tevredenheid van de gebruikers van Connexis en Swift.

 • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Schoonmaker studentencafé (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

 • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: SEKOLI

  Type: Vaste Job

  - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

 • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

 • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

 • Meetings and Events Consultant (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van LIEVEN COESSENS in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN COESSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN COESSENS. Laat een reactie achter voor LIEVEN COESSENS. LIEVEN COESSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN COESSENS. Leave a respond for LIEVEN COESSENS. LIEVEN COESSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN COESSENS op de google maps. Adres en contacten LIEVEN COESSENS
Location of LIEVEN COESSENS on the google maps. Address and contacts of LIEVEN COESSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN COESSENS LIEVEN COESSENS: TAVERNE LE DECLIC | SPREKENDE KLOK | VANHOOREN STEFAN | BRUNO VISSERS | VANHAEREN MARCEL

Other related companies as LIEVEN COESSENS: TAVERNE LE DECLIC | SPREKENDE KLOK | VANHOOREN STEFAN | BRUNO VISSERS | VANHAEREN MARCEL

LIEVEN COESSENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN COESSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04844940185. Het bedrijf LIEVEN COESSENS bevindt zich op het adres: MGR. LAMBRECHTSTRAAT 59; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 192,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVEN COESSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN COESSENS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN COESSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN COESSENS, openstaande posities, locatie van LIEVEN COESSENS op de kaart.

LIEVEN COESSENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN COESSENS, company assigned to the tax number BE04844940185. The company LIEVEN COESSENS is located at the address: MGR. LAMBRECHTSTRAAT 59; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 192,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVEN COESSENS were not found.
The main activity of LIEVEN COESSENS is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN COESSENS is not available. You also can look at reviews of LIEVEN COESSENS, open positions, location of LIEVEN COESSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN COESSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN COESSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN COESSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN COESSENS, employees, financial statistics.