LIEVE DEPANDELAERE

Contactgegevens LIEVE DEPANDELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVE DEPANDELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVE DEPANDELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENNESTRAAT 33; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93663448 (+32-93663448) 93663448 (+32-93663448)

Fax (fax): +32 (53) 105-31-28 +32 (53) 105-31-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVE DEPANDELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVE DEPANDELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVE DEPANDELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVE DEPANDELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVE DEPANDELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVE DEPANDELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVE DEPANDELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVE DEPANDELAERE
Products information LIEVE DEPANDELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05950439453
Ondernemingsnummer: 8139739990
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LIEVE DEPANDELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVE DEPANDELAERE
(Get full report from official database of BE for LIEVE DEPANDELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVE DEPANDELAERE
Addition kinds of activities for LIEVE DEPANDELAERE

234102. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
01790000. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
07510300. Schapendiensten | Sheep services
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
51491104. Gist | Yeast
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
86410000. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations

Werken bij LIEVE DEPANDELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVE DEPANDELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVE DEPANDELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVE DEPANDELAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Technische Magazijnier (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

 • Carrossier (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

 • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

 • Operator (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

  Regio: MEESWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Hulpkok (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: BRAMEVA

  Type: Vaste Job

  Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

 • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

 • Senior Android Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van LIEVE DEPANDELAERE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVE DEPANDELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVE DEPANDELAERE. Laat een reactie achter voor LIEVE DEPANDELAERE. LIEVE DEPANDELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVE DEPANDELAERE. Leave a respond for LIEVE DEPANDELAERE. LIEVE DEPANDELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVE DEPANDELAERE op de google maps. Adres en contacten LIEVE DEPANDELAERE
Location of LIEVE DEPANDELAERE on the google maps. Address and contacts of LIEVE DEPANDELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVE DEPANDELAERE LIEVE DEPANDELAERE: COIFFURE GUIDO & RICHARD | R.C. ANTWERP | Bob | KAZI 9 | Decaluwe-Lamarque

Other related companies as LIEVE DEPANDELAERE: COIFFURE GUIDO & RICHARD | R.C. ANTWERP | Bob | KAZI 9 | Decaluwe-Lamarque

LIEVE DEPANDELAERE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVE DEPANDELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05950439453. Het bedrijf LIEVE DEPANDELAERE bevindt zich op het adres: VENNESTRAAT 33; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIEVE DEPANDELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVE DEPANDELAERE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVE DEPANDELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVE DEPANDELAERE, openstaande posities, locatie van LIEVE DEPANDELAERE op de kaart.

LIEVE DEPANDELAERE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVE DEPANDELAERE, company assigned to the tax number BE05950439453. The company LIEVE DEPANDELAERE is located at the address: VENNESTRAAT 33; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LIEVE DEPANDELAERE were not found.
The main activity of LIEVE DEPANDELAERE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVE DEPANDELAERE is not available. You also can look at reviews of LIEVE DEPANDELAERE, open positions, location of LIEVE DEPANDELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVE DEPANDELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVE DEPANDELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVE DEPANDELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVE DEPANDELAERE, employees, financial statistics.