LIDOIRE VILEIN

Contactgegevens LIDOIRE VILEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIDOIRE VILEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIDOIRE VILEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTENHOEKSTRAAT 1BA; 3945; HAM, België

Telefoon (phone): 13668984 (+32-13668984) 13668984 (+32-13668984)

Fax (fax): +32 (51) 800-76-20 +32 (51) 800-76-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIDOIRE VILEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIDOIRE VILEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIDOIRE VILEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIDOIRE VILEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIDOIRE VILEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIDOIRE VILEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIDOIRE VILEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIDOIRE VILEIN
Products information LIDOIRE VILEIN

BTW identificatienummer (tax): BE08371826171
Ondernemingsnummer: 6324798583
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LIDOIRE VILEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIDOIRE VILEIN
(Get full report from official database of BE for LIDOIRE VILEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIDOIRE VILEIN
Addition kinds of activities for LIDOIRE VILEIN

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
355603. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only

Werken bij LIDOIRE VILEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIDOIRE VILEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIDOIRE VILEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIDOIRE VILEIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

 • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

 • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

 • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

 • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

 • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: WZC IRIS

  Type: Studentenjob

  De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

 • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: QUINTENS

  Type: Vaste Job

  Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

Zoek naar antwoorden van LIDOIRE VILEIN in sociale netwerken
Look for responds of LIDOIRE VILEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIDOIRE VILEIN. Laat een reactie achter voor LIDOIRE VILEIN. LIDOIRE VILEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIDOIRE VILEIN. Leave a respond for LIDOIRE VILEIN. LIDOIRE VILEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIDOIRE VILEIN op de google maps. Adres en contacten LIDOIRE VILEIN
Location of LIDOIRE VILEIN on the google maps. Address and contacts of LIDOIRE VILEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIDOIRE VILEIN LIDOIRE VILEIN: Delhaye Décor | Gerling Namur sa | Bouckaert J | FA. STAES | Metaalcreaties Sven

Other related companies as LIDOIRE VILEIN: Delhaye Décor | Gerling Namur sa | Bouckaert J | FA. STAES | Metaalcreaties Sven

LIDOIRE VILEIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIDOIRE VILEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08371826171. Het bedrijf LIDOIRE VILEIN bevindt zich op het adres: ZWARTENHOEKSTRAAT 1BA; 3945; HAM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LIDOIRE VILEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIDOIRE VILEIN is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIDOIRE VILEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIDOIRE VILEIN, openstaande posities, locatie van LIDOIRE VILEIN op de kaart.

LIDOIRE VILEIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIDOIRE VILEIN, company assigned to the tax number BE08371826171. The company LIDOIRE VILEIN is located at the address: ZWARTENHOEKSTRAAT 1BA; 3945; HAM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LIDOIRE VILEIN were not found.
The main activity of LIDOIRE VILEIN is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIDOIRE VILEIN is not available. You also can look at reviews of LIDOIRE VILEIN, open positions, location of LIDOIRE VILEIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIDOIRE VILEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIDOIRE VILEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIDOIRE VILEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIDOIRE VILEIN, employees, financial statistics.