LEOPOLD RAMBOUX

Contactgegevens LEOPOLD RAMBOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEOPOLD RAMBOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEOPOLD RAMBOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMILE CLAUSSTRAAT 15B6; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26495361 (+32-26495361) 26495361 (+32-26495361)

Fax (fax): +32 (82) 404-19-37 +32 (82) 404-19-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEOPOLD RAMBOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEOPOLD RAMBOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEOPOLD RAMBOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEOPOLD RAMBOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEOPOLD RAMBOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEOPOLD RAMBOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEOPOLD RAMBOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEOPOLD RAMBOUX
Products information LEOPOLD RAMBOUX

BTW identificatienummer (tax): BE02555114746
Ondernemingsnummer: 8477569580
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LEOPOLD RAMBOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEOPOLD RAMBOUX
(Get full report from official database of BE for LEOPOLD RAMBOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEOPOLD RAMBOUX
Addition kinds of activities for LEOPOLD RAMBOUX

734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
20419905. Meelmolens, granen (behalve rijst) | Flour mills, cereal (except rice)
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
33310101. Blister koper | Blister copper
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij LEOPOLD RAMBOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEOPOLD RAMBOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEOPOLD RAMBOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEOPOLD RAMBOUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • Callcentermedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

 • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

 • Student productiemedewerker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

 • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Care

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° [email protected] attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vaste Job

  Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

 • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

 • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Freaks

  Type: Vaste Job

  je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

 • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

Zoek naar antwoorden van LEOPOLD RAMBOUX in sociale netwerken
Look for responds of LEOPOLD RAMBOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEOPOLD RAMBOUX. Laat een reactie achter voor LEOPOLD RAMBOUX. LEOPOLD RAMBOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEOPOLD RAMBOUX. Leave a respond for LEOPOLD RAMBOUX. LEOPOLD RAMBOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEOPOLD RAMBOUX op de google maps. Adres en contacten LEOPOLD RAMBOUX
Location of LEOPOLD RAMBOUX on the google maps. Address and contacts of LEOPOLD RAMBOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LEOPOLD RAMBOUX LEOPOLD RAMBOUX: POWER PETROLEUMPRODUKTEN | NATIONAL AND BRUSSELS DART | Dupont Powder Coatings Belgium | CARROSSERIE SPRL | WITTENBOL

Other related companies as LEOPOLD RAMBOUX: POWER PETROLEUMPRODUKTEN | NATIONAL AND BRUSSELS DART | Dupont Powder Coatings Belgium | CARROSSERIE SPRL | WITTENBOL

LEOPOLD RAMBOUX is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEOPOLD RAMBOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02555114746. Het bedrijf LEOPOLD RAMBOUX bevindt zich op het adres: EMILE CLAUSSTRAAT 15B6; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEOPOLD RAMBOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEOPOLD RAMBOUX is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEOPOLD RAMBOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEOPOLD RAMBOUX, openstaande posities, locatie van LEOPOLD RAMBOUX op de kaart.

LEOPOLD RAMBOUX is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEOPOLD RAMBOUX, company assigned to the tax number BE02555114746. The company LEOPOLD RAMBOUX is located at the address: EMILE CLAUSSTRAAT 15B6; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LEOPOLD RAMBOUX were not found.
The main activity of LEOPOLD RAMBOUX is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEOPOLD RAMBOUX is not available. You also can look at reviews of LEOPOLD RAMBOUX, open positions, location of LEOPOLD RAMBOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEOPOLD RAMBOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEOPOLD RAMBOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEOPOLD RAMBOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEOPOLD RAMBOUX, employees, financial statistics.