NATIONAL AND BRUSSELS DART

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • NATIONAL AND BRUSSELS DART
Private companiesNonclassifiable Establishments • NATIONAL AND BRUSSELS DART

Contactgegevens NATIONAL AND BRUSSELS DART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONAL AND BRUSSELS DART: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONAL AND BRUSSELS DART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Scheut 238; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 96 25 (+32-02 523 96 25) 02 523 96 25 (+32-02 523 96 25)

Fax (fax): +32 (82) 872-61-88 +32 (82) 872-61-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONAL AND BRUSSELS DART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONAL AND BRUSSELS DART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONAL AND BRUSSELS DART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONAL AND BRUSSELS DART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONAL AND BRUSSELS DART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONAL AND BRUSSELS DART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONAL AND BRUSSELS DART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONAL AND BRUSSELS DART
Products information NATIONAL AND BRUSSELS DART

BTW identificatienummer (tax): BE04994628906
Ondernemingsnummer: 1040374755
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in NATIONAL AND BRUSSELS DART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONAL AND BRUSSELS DART
(Get full report from official database of BE for NATIONAL AND BRUSSELS DART)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONAL AND BRUSSELS DART
Addition kinds of activities for NATIONAL AND BRUSSELS DART

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
20460403. hydrol | Hydrol
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
32920501. Conduits, asbestcement | Conduits, asbestos cement
35890205. Vloerwas- en polijstenmachines, commercieel | Floor washing and polishing machines, commercial
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization

Werken bij NATIONAL AND BRUSSELS DART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONAL AND BRUSSELS DART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONAL AND BRUSSELS DART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONAL AND BRUSSELS DART. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van NATIONAL AND BRUSSELS DART in sociale netwerken
Look for responds of NATIONAL AND BRUSSELS DART in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONAL AND BRUSSELS DART. Laat een reactie achter voor NATIONAL AND BRUSSELS DART. NATIONAL AND BRUSSELS DART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONAL AND BRUSSELS DART. Leave a respond for NATIONAL AND BRUSSELS DART. NATIONAL AND BRUSSELS DART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONAL AND BRUSSELS DART op de google maps. Adres en contacten NATIONAL AND BRUSSELS DART
Location of NATIONAL AND BRUSSELS DART on the google maps. Address and contacts of NATIONAL AND BRUSSELS DART

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONAL AND BRUSSELS DART NATIONAL AND BRUSSELS DART: JEAN BOURGEOIS | RP TOIT-CONCEPT | SMOUT | Berma Decor NV | HEEREN

Other related companies as NATIONAL AND BRUSSELS DART: JEAN BOURGEOIS | RP TOIT-CONCEPT | SMOUT | Berma Decor NV | HEEREN

NATIONAL AND BRUSSELS DART is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONAL AND BRUSSELS DART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994628906. Het bedrijf NATIONAL AND BRUSSELS DART bevindt zich op het adres: Avenue de Scheut 238; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports federations. Producten gemaakt in NATIONAL AND BRUSSELS DART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATIONAL AND BRUSSELS DART is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONAL AND BRUSSELS DART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONAL AND BRUSSELS DART, openstaande posities, locatie van NATIONAL AND BRUSSELS DART op de kaart.

NATIONAL AND BRUSSELS DART is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATIONAL AND BRUSSELS DART, company assigned to the tax number BE04994628906. The company NATIONAL AND BRUSSELS DART is located at the address: Avenue de Scheut 238; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports federations. Products created in NATIONAL AND BRUSSELS DART were not found.
The main activity of NATIONAL AND BRUSSELS DART is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONAL AND BRUSSELS DART is not available. You also can look at reviews of NATIONAL AND BRUSSELS DART, open positions, location of NATIONAL AND BRUSSELS DART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONAL AND BRUSSELS DART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONAL AND BRUSSELS DART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONAL AND BRUSSELS DART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONAL AND BRUSSELS DART, employees, financial statistics.