LEONARD DE PAUW

Contactgegevens LEONARD DE PAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONARD DE PAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONARD DE PAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEEMARKT 74; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15210316 (+32-15210316) 15210316 (+32-15210316)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONARD DE PAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONARD DE PAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONARD DE PAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONARD DE PAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONARD DE PAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONARD DE PAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONARD DE PAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONARD DE PAUW
Products information LEONARD DE PAUW

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LEONARD DE PAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONARD DE PAUW
(Get full report from official database of BE for LEONARD DE PAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONARD DE PAUW
Addition kinds of activities for LEONARD DE PAUW

738909. Financiële diensten | Financial services
15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
20990803. Aardappelen, gedroogd: verpakt met andere ingrediënten | Potatoes, dried: packaged with other ingredients
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated

Werken bij LEONARD DE PAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONARD DE PAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONARD DE PAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONARD DE PAUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

 • Tester montage (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je test de gemonteerde transmissies

 • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

 • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

 • proces operator (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: INNOV AD

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

 • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BAM Contractors

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

 • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

 • Senior Android Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van LEONARD DE PAUW in sociale netwerken
Look for responds of LEONARD DE PAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONARD DE PAUW. Laat een reactie achter voor LEONARD DE PAUW. LEONARD DE PAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONARD DE PAUW. Leave a respond for LEONARD DE PAUW. LEONARD DE PAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONARD DE PAUW op de google maps. Adres en contacten LEONARD DE PAUW
Location of LEONARD DE PAUW on the google maps. Address and contacts of LEONARD DE PAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONARD DE PAUW LEONARD DE PAUW: Parisien (Le) | DIENST VOOR TOERISME BEERSEL | RITA BAGUET | SEMAL | GARAGE LEFEVERE

Other related companies as LEONARD DE PAUW: Parisien (Le) | DIENST VOOR TOERISME BEERSEL | RITA BAGUET | SEMAL | GARAGE LEFEVERE

LEONARD DE PAUW is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONARD DE PAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf LEONARD DE PAUW bevindt zich op het adres: VEEMARKT 74; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEONARD DE PAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEONARD DE PAUW is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONARD DE PAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONARD DE PAUW, openstaande posities, locatie van LEONARD DE PAUW op de kaart.

LEONARD DE PAUW is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONARD DE PAUW, company assigned to the tax number BE03883911132. The company LEONARD DE PAUW is located at the address: VEEMARKT 74; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LEONARD DE PAUW were not found.
The main activity of LEONARD DE PAUW is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONARD DE PAUW is not available. You also can look at reviews of LEONARD DE PAUW, open positions, location of LEONARD DE PAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONARD DE PAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONARD DE PAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONARD DE PAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONARD DE PAUW, employees, financial statistics.