LEON LAMBAY

Contactgegevens LEON LAMBAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEON LAMBAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEON LAMBAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHANT DES OISEAUX 2; 1470; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67771486 (+32-67771486) 67771486 (+32-67771486)

Fax (fax): +32 (4) 451-23-90 +32 (4) 451-23-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEON LAMBAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEON LAMBAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEON LAMBAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEON LAMBAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEON LAMBAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEON LAMBAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEON LAMBAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEON LAMBAY
Products information LEON LAMBAY

BTW identificatienummer (tax): BE04236022949
Ondernemingsnummer: 6686798095
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LEON LAMBAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEON LAMBAY
(Get full report from official database of BE for LEON LAMBAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEON LAMBAY
Addition kinds of activities for LEON LAMBAY

236900. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
50459906. Mainframe computers | Mainframe computers
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order

Werken bij LEON LAMBAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEON LAMBAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEON LAMBAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEON LAMBAY. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

 • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

 • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

 • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

 • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: TELE-IN COMPANY

  Type: Vaste Job

  We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

 • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

 • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van LEON LAMBAY in sociale netwerken
Look for responds of LEON LAMBAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEON LAMBAY. Laat een reactie achter voor LEON LAMBAY. LEON LAMBAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEON LAMBAY. Leave a respond for LEON LAMBAY. LEON LAMBAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEON LAMBAY op de google maps. Adres en contacten LEON LAMBAY
Location of LEON LAMBAY on the google maps. Address and contacts of LEON LAMBAY

Andere gerelateerde bedrijven als come LEON LAMBAY LEON LAMBAY: N.C.L. Abounahr (Station) | ROLAND DUMORTIER | A N W-Soft BVBA | MEN'S COIFFURE EDOUARD | DI PRATA

Other related companies as LEON LAMBAY: N.C.L. Abounahr (Station) | ROLAND DUMORTIER | A N W-Soft BVBA | MEN'S COIFFURE EDOUARD | DI PRATA

LEON LAMBAY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEON LAMBAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236022949. Het bedrijf LEON LAMBAY bevindt zich op het adres: RUE CHANT DES OISEAUX 2; 1470; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEON LAMBAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEON LAMBAY is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEON LAMBAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEON LAMBAY, openstaande posities, locatie van LEON LAMBAY op de kaart.

LEON LAMBAY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEON LAMBAY, company assigned to the tax number BE04236022949. The company LEON LAMBAY is located at the address: RUE CHANT DES OISEAUX 2; 1470; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LEON LAMBAY were not found.
The main activity of LEON LAMBAY is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEON LAMBAY is not available. You also can look at reviews of LEON LAMBAY, open positions, location of LEON LAMBAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEON LAMBAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEON LAMBAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEON LAMBAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEON LAMBAY, employees, financial statistics.