LEO WATTEUW

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • LEO WATTEUW
Private companiesReal Estate • LEO WATTEUW

Contactgegevens LEO WATTEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO WATTEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO WATTEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELDREEF 3; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): +32 (61) 753-47-71 +32 (61) 753-47-71

Fax (fax): +32 (64) 366-27-79 +32 (64) 366-27-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO WATTEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO WATTEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO WATTEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO WATTEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO WATTEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO WATTEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO WATTEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO WATTEUW
Products information LEO WATTEUW

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LEO WATTEUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO WATTEUW
(Get full report from official database of BE for LEO WATTEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO WATTEUW
Addition kinds of activities for LEO WATTEUW

555100. Boothandelaars | Boat dealers
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes
37990205. sneeuwscooters | Snowmobiles
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij LEO WATTEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO WATTEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO WATTEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO WATTEUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

 • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

 • Poetshulp (BELLEM)

  Regio: BELLEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

 • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Bandenmonteurs (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

 • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Bijlesgever chemie (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

 • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

 • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van LEO WATTEUW in sociale netwerken
Look for responds of LEO WATTEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO WATTEUW. Laat een reactie achter voor LEO WATTEUW. LEO WATTEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO WATTEUW. Leave a respond for LEO WATTEUW. LEO WATTEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO WATTEUW op de google maps. Adres en contacten LEO WATTEUW
Location of LEO WATTEUW on the google maps. Address and contacts of LEO WATTEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO WATTEUW LEO WATTEUW: Die Treuhand A.G. | PEINIGER | Bellekens E & Co nv (Etn) | Ans Néon SPRL | LECRON FR.-VAN DE PUT S.

Other related companies as LEO WATTEUW: Die Treuhand A.G. | PEINIGER | Bellekens E & Co nv (Etn) | Ans Néon SPRL | LECRON FR.-VAN DE PUT S.

LEO WATTEUW is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO WATTEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf LEO WATTEUW bevindt zich op het adres: KASTEELDREEF 3; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEO WATTEUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO WATTEUW is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO WATTEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO WATTEUW, openstaande posities, locatie van LEO WATTEUW op de kaart.

LEO WATTEUW is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO WATTEUW, company assigned to the tax number BE02026672363. The company LEO WATTEUW is located at the address: KASTEELDREEF 3; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LEO WATTEUW were not found.
The main activity of LEO WATTEUW is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO WATTEUW is not available. You also can look at reviews of LEO WATTEUW, open positions, location of LEO WATTEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO WATTEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO WATTEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO WATTEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO WATTEUW, employees, financial statistics.