LEO LAUWERS

Particuliere bedrijvencommunicatie • LEO LAUWERS
Private companiesCommunications • LEO LAUWERS

Contactgegevens LEO LAUWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO LAUWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO LAUWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): METSIJSDREEF 20; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26882734 (+32-26882734) 26882734 (+32-26882734)

Fax (fax): +32 (60) 618-31-73 +32 (60) 618-31-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO LAUWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO LAUWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO LAUWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO LAUWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO LAUWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO LAUWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO LAUWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO LAUWERS
Products information LEO LAUWERS

BTW identificatienummer (tax): BE07750823974
Ondernemingsnummer: 6111389160
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LEO LAUWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO LAUWERS
(Get full report from official database of BE for LEO LAUWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO LAUWERS
Addition kinds of activities for LEO LAUWERS

01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
30691301. Rollers en dekens van printers: rubber of rubberen stof | Printers' rolls and blankets: rubber or rubberized fabric
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij LEO LAUWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO LAUWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO LAUWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO LAUWERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

 • Huishoudhulp Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

 • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

 • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Vaste Job

  Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

 • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

 • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

 • Software Designer Java (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Werfreserve

  Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van LEO LAUWERS in sociale netwerken
Look for responds of LEO LAUWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO LAUWERS. Laat een reactie achter voor LEO LAUWERS. LEO LAUWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO LAUWERS. Leave a respond for LEO LAUWERS. LEO LAUWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO LAUWERS op de google maps. Adres en contacten LEO LAUWERS
Location of LEO LAUWERS on the google maps. Address and contacts of LEO LAUWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO LAUWERS LEO LAUWERS: PROMO FASHION | PACHA & COMPAGNIE | LESOINNE | Alexander Techniek BVBA | TRIDENT

Other related companies as LEO LAUWERS: PROMO FASHION | PACHA & COMPAGNIE | LESOINNE | Alexander Techniek BVBA | TRIDENT

LEO LAUWERS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO LAUWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07750823974. Het bedrijf LEO LAUWERS bevindt zich op het adres: METSIJSDREEF 20; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LEO LAUWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO LAUWERS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO LAUWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO LAUWERS, openstaande posities, locatie van LEO LAUWERS op de kaart.

LEO LAUWERS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO LAUWERS, company assigned to the tax number BE07750823974. The company LEO LAUWERS is located at the address: METSIJSDREEF 20; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LEO LAUWERS were not found.
The main activity of LEO LAUWERS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO LAUWERS is not available. You also can look at reviews of LEO LAUWERS, open positions, location of LEO LAUWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO LAUWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO LAUWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO LAUWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO LAUWERS, employees, financial statistics.